A SonyEricsson válaszai – vol.4

by pappfer

Lesz-e 2.2-es Android frissítés X10 minire? Vagy esetleg más megoldás arra, hogy ne csak a belső memóriába lehessen telepíteni a szoftvereket? A 128Mb sajnos hamar elfogyott a feleségem telefonjában… amúgy nagyon szuper, ez az egyetlen zavaró dolog.
A 2.1 ami Q4. Hamarosan részletesebb info.

A Vivaz telefonba belefog kerülni az Adobe Flash Player 10.1 Symbian-os változata?
A Vivaz fw-t most frissítettük, ez most nem került bele. A további fw update-kről még nekünk sincs infónk.

Sok C905-nél nem működik a Wi-Fi és a MAC szám csak nullákból áll. A GPS tiszta időben, támogatott indításnál sem lokalizál és egy-két műholdat lát csak, de nem méri be őket (negyed óra után sem). Közben egy más típusú SE fél perc alatt megteszi ezt ugyanott és stabilan tartja sok műholddal. Szoftverfrissítés után is fennállnak ezek a problémák az összes ilyen hibájú készüléknél. Ez hardveres típushiba? Tudnak Önök erről és tudnak vele mit kezdeni?
Létezik ilyen hiba, de nem mindegyik készüléknél. Sajnos a szoftver nem segít.

Lesz a Sony Ericsson-nak Symbian^4 vagy Android 3.0 rendszerű készüléke?
A Sony Ericsson a Symbian Foundation tagja, illetve szorosan együttműködik a Google-lel. Konkrét készülékekről nem tudunk nyilatkozni jelenleg, de általánosságban a Sony Ericsson azon dolgozik ezekkel a partnerekkel karöltve, hogy a felhasználóknak a legjobb technológiát a legélvezetesebb használati élmény mellett eljuttassa.

Várhatóak-e Limited edition telefonok a Sony Ericsson-tól?

Igen, ahogy eddig is voltak, mint pédául a Jalou D&G vagy a W595 Cosmopolitan Flower edition. A legújabb limited editionünk az X10 mini Urban Gold változata. Dolgozunk azon, hogy hazánkban is elérhető legyen.

Amennyiben egy telefonon ténylegesen szoftverhibát észlelünk, gyűjtsük össze és küldjük el Önöknek, továbbítani tudják az illetékeseknek, esetleg el tudjuk-e mi küldeni a megfelelő helyre, vagy ne foglalkozzunk vele, jelzik úgy is ezren? Portálunk esetleg összegyűjthetné az újabb telefonok tényleges szoftverhibáit és elküldhetné a megfelelő helyre, összegezve.
A Call Centerünk, a szervízpontok, a mobil szolgáltatók gyűjtik és jelentik nekünk a hibákat. Ezen kívül kapunk a Facebookon és twitteren is fontos visszajelzéseket. Azaz köszönjük a felajánlást, de nem élnénk vele.

A Vivaz-ban miért ilyen nagyon gyenge videózásnál a mikrofon? Így majdnem értelmét veszíti a „videós telefon” kifejezés.
Kaptunk ilyen visszajelzést másoktól is, a fejlesztők tudnak a problémáról.

Miért olyan lassú a C702-es készülék? Főleg zenelejátszás közben. Valamint a benne található GPS nagyon nehezen talál elegendő műholdat ahhoz, hogy a helymeghatározási szolgáltatásait igénybe lehessen venni.
Javaslunk egy szoftverfrissítést. Illetve fontos, hogy minden mobiltelefont érdemes legalább naponta ki-bekapcsolni, hogy minden háttérben futó felesleges folyamat leálljon.

A Vivaz következő szoftverében várható kinetikus görgetés? Vagy esetleg minőség javulás videófelvételnél? Mert sötétben elég sok a képzaj, ezt pl. a C905-nél nem tapasztaltam. Pedig az nem videós telefon. Valamint a színek is lehetnének élénkebbek. És szerintem a fényképeknél is többet lehetne kihozni a készülékből.
Kinetikus görgetés egyes applikációkban van, az alapmenüben nem várható. A szoftverfrissítés hoz majd javulást a képfeldolgozásban, de abban nem vagyok biztos, hogy ez pont a képzajt fogja csökkenteni. Illetve a Sony Ericsson dolgozik azon, hogy a következő telefonokban még komolyabb technológia segítse a legjobb kép és videokészítési élményt.

Related Posts