A Sony Ericsson válaszai vol.2

by pappfer

Nem is olyan régen kaptuk a lehetőséget, hogy a Sony Ericsson Magyarországtól válaszolnak az általunk feltett kérdésekre. Jelezte számunkra a gyártó, hogy nincs nagyon kapacitása ekkora kérdésmennyiségre egyszerre válaszolni, és vannak olyan kérdések is, amikre még ők se tudják a választ. Ez azt jelenti, hogy pár kérdés most is megválaszolatlanul maradt.

Ez egy ilyen közepes hír, se nem rossz, se nem jó. De ami jó hír, azt így a válaszok elé tartogattam. Mostantól újra él a topik, ahol kérdéseiteket feltehetitek, és havi bontásban továbbítjuk majd őket a Sony Ericsson felé, így folyamatosan frissülő kommunikációs csatornává is válik a make.believe blog.

Lesz-e még Windows oprendszerű készüléke a Sony Ericssonnak? Vagy már csak az Android és a Symbian felé fordult a Sony Ericsson?
Lesz, továbbra is fontos oprendszernek tartjuk a WinMo-t.

Miért tudják mindig ennyire félreoptimizálni a nyílt operációs rendszerekkel ellátott telefonok szoftverét?
Pozitív visszajelzéseket is kapunk, például az X10 mini firmwareről sokan azt gondolják, hogy jobb, mint az alap Android.

Az Aino készüléknek miért megy olyan hamar tönkre az érintőképernyője?
Nem kellene így történnie, a meghibásodási ráta nincs az átlag felett. Fordulj a szervízhez.

A PlayNow-nak köszönhetően ingyenesen is hozzájuthatunk alkalmazásokhoz, de miért ilyen kevéshez?
Az alkalmazások köre folyamatosan bővülni fog, hamarosan Androidos app-ok is elérhetők lesznek.

Magyarországon mikor lesz elérhető a PlayNow Movie?
Még nem lehet tudni.

Miért veszik ki az újabb Sony Ericsson telefonokból a MusicDJ -t?
Sajnos nem tudom.

A Vivaz készülékben miért nincsen videotelefonálási kamera? Ha már egyszer képes a 3G-re, egyértelmű, hogy illene hozzá egy másodlagos kamera is.
Nagyon kevesen használják a video-telefonálást, így a fejlesztő csapat úgy döntött, hogy ebbe a telefonba nem tesz másodlagos kamerát. A döntés nem végleges, lesznek még olyan termékeink, amiben lesz másodlagos kamera.

Várható az Xperia X2-höz hasonló, szigetes billentyűzettel rendelkező, „normál” méretű de kb X10 mini-árkategóriában elhelyezkedő Android rendszeres készülék?
Erre egyenlőre nem válaszolhatunk.

A további kérdéseket pedig IDE várjuk fórumunkban 😉

Related Posts