A SonyEricsson válaszai – vol.3

by pappfer

Lesz még új firmware Vivaz-ra? Ha igen, lehet tudni előre, hogy mikor?
Igen, lesz, 35. hét, augusztus vége. Jobb teljesítmény, hosszabb működési idő, Facebook és EAS panelek a homescreenen, 32 GB memo kártya támogatás, ezek a főbb upgrade-k.

Kérdésem az lenne, hogy ha az X10 miniben nincs magyar nyelv, akkor lehet-e utólag beletenni?
Elvileg lennie kellene benne. Ha mégsem, akkor szoftver újratelepítés a megoldás, http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/xperiax10mini?cc=hu&lc=hu vagy a szervízpontban.

Az X10 mini demo videójában hallható zeneszámra lennék kíváncsi. Köthető előadóhoz? Ha igen kihez?
Ezt a Sony Ericssonnak szerezték, de nem tudjuk ki az előadó, jellemzően nem híres.

A Sony Ericsson nem fog ráálni az olcsó érintős telefonokra?
A negyedik negyedévben kapható lesz Yendo nevű Walkman telefonunk, ami teljes érintőképernyős. Ez lesz a legalacsonyabb árfekvésű érintős telefonunk 2010-ben. Nehéz most árat mondani a változékony Ft-EUR árfolyam miatt, de kártyafüggetlen végfelhasználói ár remélhetőleg 30.000 Ft körül lesz.

A W995 és C905 ugyanazt a kameramodult kapta, vagy nagyon hasonlót?
Igen, nagyon hasonlót.

Mit várhatunk az X10 termékcsalád Android 2.1-re frissítésétől? Lesz HD-videófelvétel, Equalizer és több kamerabeállítás egyaránt? (az X10-ben tudjuk, hogy lesz HD-felvétel, a kérdés a két mini változatra vonatkozik) Esetleg dual-touch (hisz az X10 Mini kijelzője támogatja)? Amennyiben nem lesz dual-touch, miért szereltek bele olyan kijelzőt, amely ezt támogatja és miért nem egy olcsóbbat?
HD az X10-re vonatkozik csak, minikre nem. Dual touchról egyenlőre nem nyilatkozhatunk. Az Android 2.1 mellett frissülni fog a Timescape, Mediascape, a Setup Wizard, és új nyelveket is fog támogatni. Többet most nem mondhatunk jelenleg.

Miért nincsen beleírva a frissítésnél, hogy mi az amit frissítek egy szofton? Erről bővebb infót miért nem kaphatunk? (pl: http://mobilarena.hu/dl/cnt/2010-06/61835/x6_32gb_v20-1.jpg)
Kösz, jó komment, jelezzük, hogy erre szükség lenne.

Arculatváltás szempontjából vannak-e elképzelések?
Erről nem beszélhetünk egyenlőre.

Related Posts