Sony Ericsson Vivaz – 8. rész

by pappfer

Jó rég óta nem írtam semmit, így épp ideje volt már valami kisebb bejegyzést írni. A dolog felettébb egyszerű. Szezonváltás van. Nevezetesen a Vivaz mellé megérkezett az X10. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Vivazról nem fog születni újabb bejegyzés ezentúl, csak egyszerűen az X10 lesz a középpontban. A Vivaz marad használatban, és a fórumban az újdonsült tulajok által feltett kérdésekre próbálok majd válaszolni, pont mint eddig.

Feltöltöttem életem első Vivaz tartalmát. Ezt letölthetitek erről a linkről. Előnézeti kép nincs, mert Flash alapú, de ennek ellenére már többen letöltötték, mint amennyire számítottam. (szerk. időközben az előnézeti képet is megoldottuk). A flash kép amúgy egy gyári Sony Ericsson tartalom, ám a Magyarországon forgalomba került készülékekről hiányzik. A Mobile Meeting 2010 nevű rendezvényen láttam meg az egyik insider-tag telefonján, egyből átküldte. Ennek a kapcsolatlétesítésnek a következménye az, hogy kérdezhettek a gyártótól, hiszen ezt a lehetőséget is neki köszönhetjük.

A háttérképről még annyit, hogy én azzal a kísérőszöveggel kaptam meg, hogy keressem a teknőst. Nos, eddig nem találtam sehol. Szóval aki teknőst talál, jelezhetné a fórumban.

A Mobile Meeting-en lőttem pár képet a Vivazzal, de a fényviszonyok miatt ezek nézhetetlenek. Mivel ez a bejegyzés időzített, így van esély arra, hogy mire kikerül, addigra a képek is fel legyenek töltve. A routerem nem nagyon örül, ha kihasználom a vezeték-nélküli hálózatot.

Mivel nem nagyon van már ötletem, hogy miről írjak Vivaz ügyben, ezért most kéréssel fordulok hozzátok. Ha bármilyen ötletetek van, hogy miről olvasnátok, akkor azt szívesen fogadom a fórumtémában.

ui.: ma még lesz egy ráadás is, valamikor később jelentkezem.

Related Posts