Sony Ericsson Vivaz – 5. rész

by pappfer

Egy hét Velence túlélve. Néha ha találtunk ingyenes hotspotot, töltöttem fel képeket a galériába, érdemes őket lecsekkolni, ha van időtök.

A készülék egyre jobban alkalmazkodik az általam felállított elvárásokhoz. Két napot zenével, fotózgatással és folytonos WiFi-kereséssel lazán kibírt. Ez dicséretes, mivel eléggé sokan nyomogattuk a készüléket. Valaki vagy fotózott vele, vagy a beépített gyorsulásérzékelőt használó játékokkal játszott, vagy csak össze-vissza tapicskolta, mert ilyet még nem látott. Ez főként az olaszokra volt jellemző, a kinti fiatalok nagy százaléka N70-es vagy N73-as Nokiákat használ, elmondásuk szerint ezek bírják még a terhelést. Nem is meglepő, hiszen az olaszok kedvenc díjcsomagjában napi száz sms-t küldhetnek egymásnak ingyen, ráadásul függetlenül az oldalszámtól.

Ma frissítettem a készüléket a SEUS segítségével. Az új szoftver R2AK006. Lényeges különbség eddig, hogy a modulos háttérképeknél dupla kattintásra se nyitja meg a választómenüt, így csak akkor tudjuk módosítani a beállításokat, ha tényleg akarjuk. Különben nem. Eddig ennyit vettem észre, bár csak 15 perce használom az új szoftvert 🙂

Olvas minket a hazai Sony Ericsson. Küldtek is egy programot, mely elvileg tökéletesen készít kijelzőképeket a Vivazon is. A fájl neve: ‘might not work ScreenCapture_S60v5.sisx’. Meglehetősen bizalomgerjesztő, a várakozásaimnak megfelelően ez se működik sajnos.

Egyelőre ennyi a mai adag, kicsit ki kéne pihennem magam. Próbálgatom az Equalizer alkalmazást, majd írok róla, hogy milyen. Addig itt vannak a szokásos linkek, böngészgessetek.

Related Posts