Xperia mini pro – Kamerázás második körben!

by pappfer

Mint azt már az előző mini pro írásban ígértem, most kitérek a Sony Ericsson Xperia mini pro kamerájának a leggyengébb momentumára (momentumaira), ami nem más, mint a folyamatos autofocus és a macro mód teljes hiánya videózás közben. Nem, míg félre nem értitek ez nem lehúzás, hiszen egy olyan készülékről van szó, ami messze az egyik legjobb ár-érték arányú készülék, csupán megpróbálom a lehető legjobban összehasonlítani a híres előddel, azaz az Xperia X10 Mini Pro-val.

Nézzük is, hogy miként fest ez a dolog a valóságban!

… és itt jön az, ami lehetne akár tipikus marketingszöveg sokak szerint! 🙂 Rossz teljesítmény? Nem! Miért? Azért, mert a mini pro lényegesen olcsóbb, mint a neo, sokkal olcsóbb, mint az arc, tehát senki ne várjon tőle hasonló videós képességeket! Akárhogy is nézzük a billentyűzetes csöppség egy középkategóriás készülék és árához mérve teljesen rendben vannak a videós képességek.

A másik dolog, ami a fenti videóban a leginkább szembetűnő, az a bizonyos halk ciripelés, ami miatt sok fórumon már-már úgy titulálják a készüléket, hogy alkalmatlan videók készítésére. Valljuk meg, hogy a legtöbben nem teljes némaságban videózunk, tehát az esetek többségében észre sem venné az ember.

Komolyan kíváncsi vagyok, hogy szerintetek zavaró-e az a bizonyos ciripelő hang? A véleményeket várom megjegyzésben!

Egy kis levezetésnek nézzünk egy videót, amit az előlapi kamerával bénázgattam össze. 😀

Related Posts