Játékos kedvében van a Sony Ericsson!

by jelcstamas

A mai napra két hír is érkezett, ami a közvetlenül kapcsolódik a kedvenc gyártónkhoz és a játékokhoz is! 😀 … tehát most játszani fogunk! Természetesen ha játék, akkor Xperia PLAY! A Sony Ericsson és az EA Mobile a mai napon bemutatta a Battlefield: Bad Company 2 játékot, ami természetesen kihasználja az Xperia PLAY játékirányítóját is.

Úgy tűnik, hogy egyre több olyan játék érkezik, amik meg fogják követelni a hardveres játékirányítókat. Én részemről elképzelhetetlennek tartom, hogy a fenti játékkal érintőkijelzőn toljam! A játékkal kapcsolatban a hivatalos sajtóanyagot itt találjátok!

plantsvszombies

Szintén Sony Ericsson, szintén játék következik! A Sony Ericsson és a PopCap Games megállapodott, hogy a szoftvergyártó 3 játéka megtalálható lesz előretelepítve a Sony Ericsson Xperia mini-n és az Xperia mini pro-n! Ezek a címek: Plants vs Zombies; Peggle és a Chuzzle.

Ha így halad a Sony Ericsson, akkor lassan nem kell játékokat telepítenünk a készülékeinkre, mert mindent rápakolnak nekünk! 😀 A Plants vs Zombies pedig kifejezetten jó hír, én imádom! 😀

Related Posts