Xperia arc: Mind a 3 hazai szolgáltatónál kapható!

by jelcstamas

Már mind a három hazai szolgáltató kínálatában elérhető a Sony Ericsson idei nagyágúja, az Xperia arc. Nézzük, hogy hol mennyiért kapható az íves szépség.

Xperia arc

Első körben a T-Mobile hozta forgalomba az arc-ot. Náluk 2 éves hűséggel 109990 HUF a maximum, de MédiaMánia XL díjcsomaggal ingyen elvihető, Domino csomagban pedig 124990 Forintot kóstál a szépség.

Második körben a Vodafone hozta forgalomba a készüléket, náluk 2 éves hűséggel 101990 HUF a maximum, de Smart 700 díjcsomaggal 78990 Forintért is elvihető, VitaMax csomagban pedig 109990 Forintért vihetjük el.

A mai nap hozta forgalomba a készüléket a Telenor hazai képviselete, itt egyelőre csak rendelhető az arc, üzletekben még nem megvásárolható. 2 éves hűséggel maximum 80740 Ft, de Okostarifa 1000 díjcsomaggal már 9490 Forintért is megkaparintható, prepaid, azaz kártyás csomagban viszont nem elérhető (egyelőre).

Ha az alapárakat, azaz az olcsó havidíjas ajánlatokat vesszük figyelembe, akkor egyértelműen a Telenor és a Vodafone a nyerő, ha viszont az összetett tarifákat nézzük, akkor a T-Mobile vezet. Ha nem szeretnénk elkötelezni magunkat különböző rabláncokkal, akkor pedig irány a vörös szolgáltató! 🙂

Jó hír, hogy hamarosan a PLAY is elérhető lesz mind a 3 hazai szolgáltató kínálatában, kár, hogy ez a neo esetében nem mondható el, ugyanis az kizárólag a Telenor kínálatában lesz elérhető a jelenlegi információk alapján! 🙁

Related Posts