Xperia arc és PLAY: Úton az Android 2.3.3

by Chabee

A Sony Ericsson mai Product Blog közleménye szerint elkezdte kibocsátani az Android 2.3.3 verziószámú frissítéseket az Xperia arc és Xperia PLAY készülékekre. A frissítés a gyártó tervei szerint ezen hét vége – jövő hét eleje tájékán már mindenhol elérhető lesz.

Az Android 2.3.3 update tartalmazni fogja a már előre beharangozott Facebook inside Xperia funkciót, tehát a mélyebb Facebook integrációt, melynek segítségével igazi Facebook mobillá változnak majd az Xperia készülékek. A funkcióról itt találtok bővebb információkat, az alábbi videóban pedig bemutatót is láthatunk:

A Sony Ericsson közzétette az update által hozott hibajavításokat is, melyek a felhasználók visszajelzései alapján lettek eszközölve: javult az akkumlátor teljesítménye; a szoftver általános stabilitása; a Wi-fi stabilitása; a HD videórögzítő képesség (ez csak az arc-on) ; és az érintőképernyő érzékenysége.

Ahogy a korábbi frissítéseknél, úgy a 2.3.3 bevezetése is fokozatosan történik a különböző piacokra, tehát nem egyszerre kapja meg az összes régió az update-t, ugyanis különféle engedélyek szükségesek a különböző piacokra történő bevezetéshez.

A Product Blogon megerősítést nyert az is, hogy az Xperia X10-re beígért Android 2.3.3-as frissítés munkálatai jól haladnak, valamint további jó hír, hogy a Facebook inside Xperia funkciót megkapja az Xperia X10 is.

Forrás: Sony Ericsson Product Blog

Related Posts