Sony Ericsson Facebook inside Xperia

by jelcstamas

A tegnapi nap meglehetősen sűrűre sikeredett a Sony Ericsson háza táján, hiszen hivatalosan bejelentették az új Xperia mini párost, talán ez lehet az oka, hogy a Facebook inside sajtóanyag elkerülte a figyelmem, amiért egyúttal elnézéseteket is kérném!

Facebook-inside-Xperia-arc

Ha kicsit túlzásnak is tűnik (pedig nem az), rengeteg ember élete a Facebook körül forog, sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire. Mindent megosztunk, mindent elmesélünk a közösségi oldalon, sokan még azt is itt jelentik be, aminek messze nem itt a helye. A legtöbb gyártó ezt megpróbálja a lehető legjobban meglovagolni, és ahol csak lehet, találkozhatunk már Facebook vagy like ikonnal, a Sony Ericsson legújabb Xperia modelljeire ez különösen igaz lesz a jövőben!

Nézzük, hogy konkrétan mit is takar a Facebook inside Xperia integráció:

A készüléken tárolt zenéinket megoszthatjuk ismerőseinkkel a közösségi oldal segítségével, valamint mi is láthatjuk, hogy ismerőseink mit is hallgatnak. Természetesen a zenemegosztás nem azt jelenti, hogy az aktuális zenét feltölti a készülék a Facebook-ra, hanem egy YouTube videó vagy Spotify link jelenik meg az üzenőfalon. A Facebook integrálásra kerül az új Xperia modellek galériájába, így onnan is kezelhetővé válnak a feltöltött képeink. A Facebook eseményeket letölti a készülék, ami megjelenik a naptárban, így tutira semmiről nem maradhatunk le. Ha valami esemény történik a közösségi oldalon, akkor az megjelenik a lock screen-en, így mindig képben lehetünk az aktualitásokkal.

Jó ez vagy sem? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, nekem nem jó, mert így is nehezen szabadulok el az “arckönyvtől”, ha ez is bekerül a repertoárba, akkor soha nem fogok! 😀

A szolgáltatás minden Android 2.3 rendszerrel rendelkező készülékre elérhető lesz, bár a sajtóanyagban csak az arc és a PLAY szerepel konkrétan, de várhatóan a neo és a pro sem marad ki a szórásból, valamint reméljük, hogy az Xperia X10 sem. A frissítés, ami a Facebook inside Xperia-t tartalmazza, a második negyedévben lesz letölthető, az Xperia mini, mini pro páros már a funkcióval ellátva kerül a boltok polcaira a harmadik negyedévben.

Várjuk a funkciót? Én nagyon is! 😛

Related Posts