Lájkolás Sony Ericsson módra!

by jelcstamas

A Sony Ericsson még május elején jelentette be a 2011-es Xperia modellekre érkező Facebook inside Xperia-t. A funkció lényege, hogy az eddigiektől sokkal mélyebb Facebook integrációt kapnak a gyártó Android rendszerű készülékei, teljes szinkronizálással.

Most az ePrice Hong Kong kedveskedett pár képernyőképpel, melyekből megtudhatjuk, hogy is néz ki a Facebook inside Xperia a valóságban! Nézzük!

Facebook inside Xperia 00

A Facebook inside Xperia beépül a névjegyzékbe is, így innen is követhetjük 1-1 ismerősünk állapotfrissítéseit, új képeit, bejegyzéseit.

Facebook inside Xperia 00 - 01

Facebook inside Xperia 00 - 02

Mint arról már korábban volt szó, a funkció beépül a készülék naptárjába is, van lehetőség szinkronizálni a Facebook eseményeinket, a születésnapokat, így biztosra vehető, hogy semmi fontosról nem maradunk le!

Facebook inside Xperia 01

A funkció beépül a galériába is, ahol kezelhetjük a saját Facebook galériáinkat, valamint a közösségi oldalra feltöltött videóinkat is. Itt van like és komment lehetőségünk is.

Facebook inside Xperia 02

Facebook inside Xperia 03

Mindezeken felül van lehetőségünk lájkolni az aktuálisan játszott zeneszámokat, amik a Facebook üzenőfalunkon TrackID vagy YouTube linkként jelennek meg.

Facebook inside Xperia 04

Facebook inside Xperia 05

Végül, de nem utolsósorban a funkcióhoz érkezik egy YouTube widget is, amin az ismerősink YouTube megosztásinak toplistája követhető nyomon.

Facebook inside Xperia 07

Facebook inside Xperia 08

Nem tudom, hogy ki mit gondol erről a funkcióról, nekem kifejezetten tetszik! 😀 Akit esetleg zavarna a Facebook inside Xperia jelenléte, annak van lehetősége a funkció kikapcsolására vagy korlátozott használatára is, így megoldható az is, hogy csak a naptár szinkronizálódjon, de a lejátszóba ne legyen ott a like gomb. Várom már, hogy élőben láthassam! 😀

További képeket itt találhattok!

Related Posts