Hivatalos: Jönnek az új Xperia minik

by jelcstamas

Xperia minis

Ma a Sony Ericsson londoni sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette, hogy 2011 harmadik negyedévében érkezik az Xperia X10 mini és mini pro utódja, az Xperia mini és mini pro. Mind a két csöppség Android 2.3.3 rendszerrel a fedélzetén érkezik, és a korábbi pletykáknak megfelelően mind a két készülék 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzort kap, melynek pontos típusát nem jelölte meg a gyártó.

Az Xperia mini 88 x 52 x 16 mm méretű, amihez társul a 94 grammos súly, míg a mini pro 92 x 53 x 18 mm méretű, és 136 gramm súlyú. Mind a két készülék 5 megapixeles kamerát kapott, ami természetesen autófókusz támogatással is rendelkezik, ezen felül van arcfelismerés, mosolyfelismerő, és LED villanó is. Mind a két készülék HD (720p) videók rögzítésére alkalmas, valamint a mini pro előlapi VGA kamerát is kapott. Ezen felül mind a két mini megkapta a Sony Bravia Mobile Engine funkciót is. Az elődökhöz képest kijelzőben is előrelépés történt, ugyanis mind a két picúr 3 hüvelykes, HVGA, azaz 320 x 480 pixel felbontású, 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas multitouch megjelenítőt kapott.

Mind a két készülék 320 MB beépített memóriát kap, ami microSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető, az alapcsomagban egy 2GB-os kártya fog helyet foglalni a töltő és az adatkábel társaságában.

Akárcsak a nagytestvéreknek tekinthető Xperia neo és pro, a két új mini is is GreenHeart is lesz, nem csak Xperia.

Az Xperia mini fekete, fehér, rózsaszín és kék, a mini pro fekete, fehér, sötét rózsaszín és türkiz színben fog megjelenni.

Sony Ericsson Xperia mini képek:

xperia_mini-s..product-1xperia_mini-s..product-3

xperia_mini-s..product-4

xperia_mini-s..product-5

Sony Ericsson Xperia mini pro képek:

XperiaMiniPro..product-1

XperiaMiniPro..product-2

XperiaMiniPro..product-3

XperiaMiniPro..product-4

XperiaMiniPro..product-5

Related Posts