Xperia X10 mini utód a láthatáron?

by Chabee

Szerencsére egyre jobban kezdenek felszaporodni különböző Xperia prototípus-kiszivárgások, nem véletlenül, hiszen közeledik az MWC (Mobile World Congress) – ahol a Sony Ericsson megerősítése szerint új Xperia modellek kerülnek leleplezésre.

Először a PlayStation mobil (Zeus, avagy Xperia Play) szivárgott ki, majd az Xperia X10 utódja (Anzu, avagy Xperia X12), ezt követően Vivaz utódja (Hallon), most pedig az Xperia X10 mini utódja került sorra.

A képeken látható X10 mini, vagy X10 mini pro utód egy kínai fórumban bukkant fel, méghozzá egy grafikai teljesítményt mérő teszt eredményével a képernyőjén, miszerint az újdonság 42,5 képkocka megjelenítésére képes másodpercenként (Ugyebár ez jobb, mint a PlayStation mobil esetében.)

Az ismeretlen kódnevű készülék várhatóan Android 2.3 Gingerbread rendszert, 3 hüvelykes, 320 X 480 pixel felbontású multitouch kijelzőt, valamint egy Adreno 205-ös GPU-val megspékelt 1 GHz-es processzort fog kapni.

Dizájnját tekintve szembetűnő változás az X10 minik-hez képest, hogy az alsó felületen lévő funkciógombok nem a jellegzetes csík alakzatban terülnek el, a stílus inkább a Sony X series Walkman médialejátszóra hajaz.

Talán ezt a készüléket is Február 13-án, a Mobile World Congress előtti napon fogják leleplezni, több új Xperia modellel együtt.

Forrás: XperiaX10Blog

Related Posts