Sony Ericsson Anzu – az X10 utód

by Chabee

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra az egyik jövőben megjelenő Xperia készülékről, az Xperia X10 utódjáról, ami  valószínűleg az X12 nevet kapja majd – ha hihetünk az előzetes pletykáknak.

Nyilvánosságra került néhány fotó, amiken az Xperia X10 állítólagos utódja látható. Az Anzu kódnéven fejlesztett készülék állítólag már az Android rendszer Gingerbread verzióját fogja futtatni, kijelzője 4,3 hüvelykes, rendelkezik HDMI kimenettel, és emellett igazán vékony is. Állítólag a készülék működése gyors, bár hardveres adatokat még nem tudni. Anzu videórögzítésben is túlmutat majd elődjén, hiszen 1080p felbontásban (Full HD) tud videót rögzíteni.

A képeken látható prototípus bár nagyon hasonlít az X10-re, látszik, hogy a tervezők továbbgondolták az X10 formavilágát. Szembetűnő változás, hogy a kijelző alatti funkciógombok vízszintesen kicsit nyújtottabbak, kicsit vékonyabbak, és a szélső gombok végei „hegyesebbek” lettek. A hátlap fényes burkolatot, és természetesen HD feliratot is kapott.

A készülék 2011 első negyedévében jelenik meg, és akár még ebben a hónapban bejelentésre kerülhet. Kiderült az is, hogy a Sony Ericsson hét új készüléket tervez megjelentetni a jövő év első felében, és ezek közül az egyik az X12 lesz. Kíváncsian várjuk a róla érkező további információkat.

Képek:

Forrás: Xperia  X10 Blog

Related Posts