make.believe – Újra Sony Ericsson tesztek portálunkon

by pappfer

Kedves Olvasóink!
Ezen blog legelső bejegyzésében, még 2008 szeptember 1-én utaltam arra, hogy amennyiben beválik az új, blog alapú hírrendszerünk, akkor marad és elképzelhető, hogy a tesztek részlegünk is itt folytatódik. A blog bevált, a visszajelzések nagyon jók, a hírek dinamikusabbak és kommentálhatók. Mint bizonyára többen észrevettétek a tesztek részlegünk azonban régóta nem frissült, így újabban mi magunk is más oldalak színvonalas tesztjeit linkeltük oldalunkon, ennyivel is hozzájárulva olvasóink tájékoztatásához.

A Sony Ericsson Portál rovata

Nagy örömmel nyugtáztuk, hogy a napokban megkeresett minket a Sony Ericsson magyar képviselete azzal a felajánlással, hogy telefonokat adna nekünk tesztelésre. Így újra itt a lehetőség, hogy portálunk is színvonalas tesztekkel segítse olvasóink választásait. Mi azonban kicsit rendhagyó módon próbáljuk megközelíteni a telefonok bemutatását. Mivel hosszabb ideig lesz nálunk 1-1 készülék, így arra gondoltunk, hogy nem egy nagy, teljes átfogó tesztet írunk, hanem inkább több kisebb bemutatót ugyanarról a telefonról. Minden egyes bemutatóban a telefon más részeire koncentrálunk, alkalmazásokat tesztelünk, stb.. Így arra is lehetőségünk van, hogy ha olvasóink hiányolnak valamit a tesztből, akkor azt egy következő bejegyzésben pótoljuk. Az első készüléket már kézhez kaptuk, még a mai nap folyamán fel is kerül  az első bemutató róla.

Az új, make.believe rovatunk tehát nem más, mint a Sony Ericssontól kapott telefonok tesztelése, bemutatása. A rovat legfrissebb bejegyzései (ugyanúgy, mint a híreknél) a főoldalon megjelennek majd egy külön boxban. A hozzászólásokat nem engedélyezzük, a teszteket véleményezni a make.believe rovatunk fórumtémájában lehet.

Végül – már nem először – üdvözöljük a Sony Ericsson azon döntését, hogy keresi a kapcsolatot a rajongókkal, szimpatizánsokkal. Ezúton is szeretnénk megköszönni megkeresésüket és a lehetőséget, hogy mi is bemutathassuk készülékeiket.

Related Posts