Új, blog alapú hírrendszer a Sony Ericsson Portálon

by pappfer

Teljesen átalakítottuk a hírrendszerünket, ezentúl wholesale jerseys China a sonymobil.hu címen olvashatjátok a cheap jerseys legfrissebb Sony Ericsson híreket. Sok különbséget nem fogtok észlelni, más a kezelőfelület, valamint van néhány hasznos Cobertura újdonság.

Mik az újdonságok?

  • Teljesen új felület
  • Év, hónap és nap szerint is rendezhetitek a híreket
  • Kategóriák szerint is rendezhettek / kereshettek
  • Bármely kategriára külön RSS-ben iratkozhattok fel: a jobb oldali menüben kattints valameliyk kategóriába, majd a címe után írd be, hogy “feed/”. Pl. http://sonymobil.hu/kategoria/hirek/feed/ vagy http://sonymobil.hu/kategoria/tesztek/feed/
  • Címkék használata, mely megkönnyíti a keresést

Hogyan tudok hozzászólni egy hírhez?

A blogra való regisztrációt letiltottuk, ehelyett a fórumos accountoddal van lehetőség a hírek kommentálására. Tehát csak akkor tudsz hozzászólni egy-egy neuer hírhez, ha regisztrálva és belépve vagy fórumunkban.

Mi lesz a régi hírekkel? Ez a jövő? Lesz más is a blogban?

A régi hírek (hírek archívum) továbbra is elérhető itt: http://sonymobil.hu/hirek/

Ebben a blogban rengeteg munka van, hogy úgy nézzen ki Air és úgy működjön, ahogyan jelenleg. Ennek to ellenére, ha a felhasználók többségének nem nyeri majd el a tetszését az újfajta hírrendszer, akkor természetesen bármikor vissza lehet váltani a régi fajtára. Ha Moody viszont pont cheap nba jerseys ellenkező lesz a visszhang és elnyeri tetszéseteket, akkor akár a Tesztek részlegünk is blog alapú lehet. Ezért kérünk, hogy wholesale nba jerseys fejtsd ki véleményed itt a cheap nfl jerseys kommenteknél, vagy fórumunkban, a blognak szentelt topicban.

Related Posts