Xperia XA

Itt posztolva: Mobiltelefonok


  • Felhasználó
    Xperia Mániás ekkor #119916

    probáld meg a gyári vissza állitást ha az segit akkor rendben vagy ha nem akkor falshtool marad a szervizben is ezt csinálják vele semmi mást és 2 hétig nem lesz telod bár nekem meg csinálták egy alaplap cserével mivel egy alkatrésze beszállitói hibás volt ezt ma irták meg emailben.


    Felhasználó
    zoomyx626 ekkor #119921

    Nos hát arra jutottam hogy Gyári beállítás visszaállítás és minden a legnagyobb rendben eddig :) remélem így is marad. köszönöm a segítségeteket :)


    Felhasználó
    Lasy ekkor #119922

    valami progi nagyon bekavarhatott neki. :(


    Felhasználó
    seneca07 ekkor #119943

    Sziasztok! Németországban vásároltam egy Xperia XA készüléket. A magyar nyelv be lett állítva, de a billentyűzettel nem boldogulok. Olyan opciót, hogy “xperia billentyűzet” nem találok, csak xperia kínai billentyűzet található a beállításokban. Hogyan tudnám ezt megoldani. Előre is köszönöm a választ. Üdv.


    Felhasználó
    jancsessz ekkor #119944

    Szia!
    Beállítások/Nyelvek és bevitelek/virtuális billentyűzetek.
    Itt kiválasztod az xperia billt aztán látnod kell a billentyűzetet. De a készülék alapból magyar billre átállítja, ha magyarra van beállítva a nyelv, szval nem értem a problémát :D.


    Felhasználó
    seneca07 ekkor #119945
    jancsessz wrote:
    Szia!
    Beállítások/Nyelvek és bevitelek/virtuális billentyűzetek.
    Itt kiválasztod az xperia billt aztán látnod kell a billentyűzetet. De a készülék alapból magyar billre átállítja, ha magyarra van beállítva a nyelv, szval nem értem a problémát :D.

    Szia, köszi a gyors választ. A menüben, amit leírtál, csak az található, hogy:swiftkey bill. (jelenlegi), továbbiak pedig  xperia kínai billentyűzet és google hangalapú gépelés. Ilyen opciót, hogy virtuális billentyűzet, nem találok.


    Felhasználó
    jancsessz ekkor #119946

    Swiftkey-t te tetted fel? Mert az alapból nem szokás fent lenni.


    Felhasználó
    seneca07 ekkor #119947

    Én annyira nem értek az androidhoz sajnos. Amikor bekapcsoltuk, akkor néhány beállítást kellett véglegesíteni, aztán az android frissítése volt, lehet hohg mi raktuk fel a swiftkey-t. Ettől függetlenül,, meg lehet valahogy oldani a problémát?


    Felhasználó
    zaredh26 ekkor #119995

    Nekem is a swiftkey volt az alapértelmezett. Már xperia bill nem volt benne gyárilag.
    Egyébként van már mód a rootra bootloader nyitása nélkül?


    Felhasználó
    Xperia Mániás ekkor #120048

    Megjelent az xa-ra is az Android 7.0 Nougat ha flastolal frissititek akkor a 131 végü frimewart tegyétek fel.


    Felhasználó
    tamas68603 ekkor #120196

    Üdv
    Hozzám került egy ilyen készülék, és az a gond vele, hogy jelzi a töltést, de úgy a helyen merül lefele, több töltővel és kábellel is. (első két nap töltött rendesen aztán csak megment) 
    A számítógép nem komunikál vele egyáltalán, csak töltést jelez. A fészek jó (multiméterrel ki mértem)
    Nulláztam, de semmi
    Aztán jobban bele bújtam : 6235680d4b8bcaaf720c44913.jpg 
    A kijelölt teszt pontokra rá forrasztottam egy USB kábelt, de ugyan az a hyelyzet :(
    Az aksi jó mert a z1 compacttal meg egyezik a csati és az tölti szépen 
    Mivel próbálkozzak még?
    Szerk: Az OTG sem működik.


    Felhasználó
    Lasy ekkor #120197

    szerintem csak a töltő csatlakozó forrasztása engedett el. ugyan ez volt a gyereknek a telefonjával is. :(


    Felhasználó
    tamas68603 ekkor #120198

    Erre én is gondoltam, de a mellékelt képen is látható, hogy egyenesen az alap lapra forrasztottam, a teszt pontokra egy USB kábelt, és úgy sem tölt.
    Írja, hogy töltés, meg a led is világít, csak egyszerűen nem vesz ampert a töltőből.
    És mivel a számítógéppel sem komunikál, így újra sem tudom húzni..


    Felhasználó
    Lasy ekkor #120199

    melyik pontra? mert nincsen kijelülve a képen. :)
    a kettő szélső amivel jó lesz.


    Felhasználó
    tamas68603 ekkor #120200

    Bekarikáztam a forrasztások helyét.
    7825680d4b8bcaaf720c44913.jpg

    Szerk. Az OTG megy, egérrel ki próbáltam.
    De géphez dúgva semmi, csak töltést ír, a gép meg semmit nem érzékel.

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 99

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.