SzerzőBejegyzés
-
tamas68603Felhasználó
A telefon működik, most is arról írok. mint fentebb írtam az aksit ki operálva töltöm.
tamas68603 wrote:Szerintem itt az USB vezérlő szállt el az alaplapon, vagy android bug. Simán az androidból hiába csinálok gyári adatok visszaállítását, az nem segít.
így tölteni meg nem igazán praktikus, hogy mindig aksi ki, aztán „univerzális” töltő aztán vissza…Még egy észrevétel: A fejlesztői lehetőségekben hiába váltogatom az: „usb-beállítás kiválasztása” MTP-n van, ez így jó is, de akár melyik más opciót ki választom akkor is MTP-n marad.
tamas68603FelhasználóItt nem a számítógéppel van a baj, mert egyik gép sem látja egyáltalán. semmit nem jelez a gép, mintha be sem dugnám. Ismeretlen ezköz, hang jelzés stb. semmi. A telefon is csak töltést jelez semmi mást. (Közben meg úgy a helyen merül) A z1 compact ommal gond nélkül megy.
Szerintem itt az USB vezérlő szállt el az alaplapon, vagy android bug. Simán az androidból hiába csinálok gyári adatok visszaállítását, az nem segít.
így tölteni meg nem igazán praktikus, hogy mindig aksi ki, aztán „univerzális” töltő aztán vissza…Még egy észrevétel: A fejlesztői lehetőségekben hiába váltogatom az: „usb-beállítás kiválasztása” MTP-n van, ez így jó is, de akár melyik más opciót ki választom akkor is MTP-n marad.
tamas68603FelhasználóAzt meg tudom oldani, csak az a lényeg, hogy így sem kommunikál vele egyik gép sem.
tamas68603Felhasználótamas68603FelhasználóErre én is gondoltam, de a mellékelt képen is látható, hogy egyenesen az alap lapra forrasztottam, a teszt pontokra egy USB kábelt, és úgy sem tölt.
Írja, hogy töltés, meg a led is világít, csak egyszerűen nem vesz ampert a töltőből.
És mivel a számítógéppel sem komunikál, így újra sem tudom húzni..tamas68603FelhasználóÜdv
Hozzám került egy ilyen készülék, és az a gond vele, hogy jelzi a töltést, de úgy a helyen merül lefele, több töltővel és kábellel is. (első két nap töltött rendesen aztán csak megment)
A számítógép nem komunikál vele egyáltalán, csak töltést jelez. A fészek jó (multiméterrel ki mértem)
Nulláztam, de semmi
Aztán jobban bele bújtam :
A kijelölt teszt pontokra rá forrasztottam egy USB kábelt, de ugyan az a hyelyzet
Az aksi jó mert a z1 compacttal meg egyezik a csati és az tölti szépen
Mivel próbálkozzak még?
Szerk: Az OTG sem működik.tamas68603FelhasználóÜdv.
Mi a tapasztalatotok ezzel a telefonnal Wifi téren? Mert nekem nagyon gyenge, vele a jel, a többi telefonhoz képest..
Már néztem az antenna tűjét is, hogy nem tört e le, de az jó.
Vagy gyárilag ilyen gyenge vele a jel?tamas68603FelhasználóLasy wrote:biztos csináltál WIPE-ot? mert az ilyenkor nagyon fontos.Szóval akkor muszály törölni az adatokat?
Vagy milyen Wipe-ra gondolsz? :blush:tamas68603FelhasználóLasy wrote:akkor szedd le a sima TFT fájlt.Le szedtem az egyel régebbi verziót, nem működött vele….
A régebbi kernel ekkel pedig bootloop fogad..
Azért szeretném ezt a megoltást, mert így meg maradnának az alkalmazás adataimtamas68603FelhasználóMég nem próbáltam, mert a gépem makacskodik.
A flash tool nem akarja csomagolni a letöltött romot, amiből a kernel-t telepíteni szeretném.Ha sikerült meg oldnom jelzek
tamas68603FelhasználóQuinnMallory wrote:Sziasztok. Régen nagyon aktív tagja voltam a fórumnak mikor még a K750es időszakok voltak, sajnálattal láttam hogy törlődött minden a fórumból Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni. Sikerült szereznem egy vadi új K550i-t mert a régim csatija tönkrement és én telefonáláshoz meg zenehallgatáshoz ragaszkodok ezekhez a régi Sony Ericsson mobilokhoz (persze amellett van okostelóm is). Nos itt a fórumba nagyon sok téma volt hogy k550i-t JDflasherrel executolással stb hogy kell megoldani h lehessen VKP-zni meg az FS-be mászkálni, az a baj hogy nem csináltam mentést róla és már vagy 3-4 éve csináltam ilyet szal elfelejtettem a dolgokat mit hogy kell milyen sorrendben meg milyen progikkal. Maga a programok meg a szoftverek rajt vannak a gépemen csak kéne egy leírás hogy kell megcsinálni, ami itt volt régebben az nagyon klafa leírás volt, szinte tökéletesen lépésről lépésre le volt írva minden, esetleg ha az valakinek meg lenne lementve megköszönnémEgyébként próbáltam ezzel a webarchive dologgal is visszakeresni, a fórumba be tudok lépni de maga a topicba már nem enged Mutatok képet róla
Üdv.
Itt szét nézhetsz. (egy kis orosz tudás szükséges)
http://forum.se4ever.ru/tamas68603FelhasználóÉrtem, meg próbálom :shy:
Köszönöm a választ……tamas68603FelhasználóÜdv.
Az XDA-n találtam egy ilyen dolgot:
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900Írja, hogy régebbi kernelt kel fel tenni leg újabb [font=Hind, sans-serif]firmware esetén, aztán vissza az újat…
Azt szeretném kérdezni, hogy próbálta ezt már valaki, és adatvesztés mentesen meg oldható e?
Egy Xperia z1 compactról van szó[/font]
tamas68603FelhasználóÉrtem
Meg próbálok fóliát rá tenni hátha az segíttamas68603FelhasználóÜdv…
Vettem egy ilyen telefont, és az a gondom vele, hogy az érintésre nagyon érzékeny (nincs be kapcsolva a kesztyűs mód)
Van, hogy egy ujlenyomattól is magától nyomogat….
Azt látom hogy a gyári fóliát le szedték róla, a logóval együttNem lehetne ezt valahogy orvosolni (esetleg fólia segítene) mert nagyon idegesítő főleg ha hidegből be megyek, akkor egy darabig tejlesen használhatatlan…. mindig törölgetni kell a kijelzőt
-
SzerzőBejegyzés