Fotókon az új kávamentes Xperia készülékek!

by Chabee

Szállingóznak a pletykák a legújabb, várhatóan a februári MWC-n debütáló Xperia csúcskészülékekről, melyekről fotókat is tudunk mutatni.

Elég sokan jegyezték meg mostanában kritikaként, hogy a Sony le van maradva dizájnban a hatalmas méretű kávák miatt, amik szerintem nem jelentenek akkora problémát, de sokakat mégis zavar, és a mai trendekkel egyszerűen összeegyeztethetetlen. Így várható volt, hogy a gyártó végre igyekszik kávacsökkentést eszközölni az új modelleken, erre utalnak a frissen érkezett fotók is két újdonságról.

Ha lehet hinni a fotóknak, akkor tényleg elég kicsik lesznek a kávák és a gyártó visszatér a Z szériánál megszokott, lekerekített sarkú formatervhez. Mindkét készülék dupla hátlapi kameraszenzorral rendelkezik, a bal oldali készüléken elsőre kissé furán hat a két, egymástól távol elhelyezett kameraszenzor, ellentétben a jobb oldali egymás mellé, keretbe épített megoldásával. A jobb oldali, fém hátlapú készüléken a hátlapon találjuk majd az ujjlenyomatolvasó szenzort, a króm fényezésű (feltehetően a prémium variáns) esetében ez a kínai forrás szerint a kijelző alá lesz építve. Ezenkívül mind a két készülék Snapdragon 845 chipsettel, 6 GB RAM-mal, Android 8.0 Oreo-val, valamint 5,7 hüvelyken elterülő 4K HDR kijelzővel lesz felvértezve, 18:9-es képaránnyal. Egyes pletykák szerint az egyik készülék 149 x 74 x 7,5 mm-es méretű.

Izgalmasan hangzik. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből.

Forrás: Mobilarena

 

Related Posts