A Sony bejelentette az Xperia E és Xperia E dual készülékeket

by pappfer

A Sony ma bejelentette a nemrégiben kiszivárgott Xperia E (C150X) és Xperia E dual (C160X) modelleket.

A Sony Xperia E duó két megfizethető árú készüléket takar, egyaránt 3,5 hüvelykes HVGA felbontású kijelzővel, egymagos Qualcomm Snapdragon MSM7227A lapkakészlettel és 1GHz-es CPU-val felvértezve.

Érdekesség, hogy míg az Xperia E Android 4.1-el lesz ellátva, addig az Xperia E Dual még a 4.0-s ICS-el érkezik, majd később lehet frissíteni Jelly Bean-re.

Mindkét verzió 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerát kap, előlapi kamera viszont egyiken sincs. Belső memóriájuk 4GB, melyből 2,2 GB elérhető a felhasználó számára. Jó hír viszont, hogy microSD-t támogatnak a készülékek.

Az akkumulátor teljesítménye 1530 mAh, mely a Sony szerint akár 6 óra HD Voice-erősített beszélgetési időre, valamint 530 óra 3G hálózaton történő készenléti idő elérésére is alkalmas. Az Xperia E készülékek is megkapták az xLOUD Walkman minősítést.

A Sony Xperia E fekete, fehér és rózsaszín variációkban, míg az Xperia E Dual fekete és arany színekben kerül majd a boltok polcaira. Mindkét készülék 2013 elején érkezik majd, egyelőre ismeretlen áron.

 

 

 

Related Posts