Újabb élőképeken az Xperia T

by Chabee

A Mobile Review után ezúttal a Nixanbal oldalnak köszönhetjük az újabb, jobb minőségű élőkép galériát az LT30p típusjelű és Mint kódnevű Xperia T csúcsmobilról. Ezeken a fotókon már jól látszódik a készülék oldala is, ami az Xperia GX-hez hasonlóan a Sony Ericsson Xperia arcra emlékeztet. A GX-szel egyébként is igen szoros rokonságban van a készülék, a specifikációk és a külső dizájn tekintetében egyaránt.

A 129 x 68 x 9 mm méretű és 140 gramm súlyú csúcskészülék 4,6 inches, 720 x 1280 pixel felbontású White Magic kijelzővel; szoftveres Android gombokkal; kétmagos, 1,5 GHz-es Snapdragon MSM8960 típusú processzorral; 1 GB RAM-mal; 16 GB belső memóriával; Micro SD kártya támogatással; NFC támogatással; 13 Megapixeles, LED vakus kamerával; 1080p felbontású videórögzítő képességgel; HD előlapi kamerával; és a legfrisebb Ice Cream Sandwich (4.0.4) szoftverrel rendelkezik.

A hivatalos bejelentés várhatóan augusztus 29-én, az IFA szakkiállítás kezdete előtt lesz, amikor egyébként bemutatkozik még az Xperia J, az SL, és a Hayabusa is.

Még több fotót itt találtok.

 

Related Posts