Xperia T néven érkezik „Mint”, az új Sony csúcsmobil

by pappfer

Már eddig is szinte mindent tudtunk a még be nem jelentett új Sony csúcsmobilról, Mintről, azt azonban eddig homály fedte, hogy mi lesz a kereskedelmi neve.

A DLNA oldalára felkerült a telefon, melyből kiderült, hogy Xperia T néven forgalmazza majd a gyártó legújabb Androidos csúcsmobilját. Ezzel az LT30 kódnevű Mint is csatlakozott az „egy betűs” Xperiákhoz. Hogy miért lett éppen T, azt nem tudni. Gondolhatnánk, hogy mivel a „T” az „S” után következik, és ez az új csúcsmobil, de akkor vajon miért van alsóbb kategóriás „U”? Nem is beszélve a „két betűs” Xperia SL-ről.

Ahogy azt korábbi cikkeinkben is megírtuk, a 129 x 68 x 9 mm méretű és 140 gramm súlyú készülék 4,6 inches, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel; szoftveres Android gombokkal; kétmagos, 1,5 GHz-es Snapdragon MSM8960 típusú processzorral; 1 GB RAM-mal; 16 GB belső memóriával; Micro SD kártya támogatással; NFC támogatással; 13 Megapixeles, LED vakus kamerával; 1080p felbontású videórögzítő képességgel; HD előlapi kamerával; és a legfrisebb Ice Cream Sandwich (4.0.4) szoftverrel rendelkezik.

Az Xperia T készüléket minden bizonnyal augusztus 29-én, az IFA kezdete előtt jelenti be a Sony, több új Xperiával egyetemben.

Forrás: GSMArena

Related Posts