Megérkeztek az új Smart Extras kiegészítők

by jelcstamas

SmartWatch 03

SmartWatch, a LiveView utód:

A SmartWatch nevű kiegészítő egy mikro kijelző, amely Bluetooth-on keresztül bármilyen Android rendszerű készülékkel képes kommunikálni. A felhasználók számára például diszkrét hozzáférést biztosít üzeneteikhez, közösségi média értesítéseikhez, de az eszközön keresztül kezelhetik telefonhívásaikat vagy akár zenét is hallgathatnak. A kijelző egy szíjjal felszerelve óraként viselhető. A SmartWatch személyre szabásához szükséges alkalmazások hamarosan elérhetők lesznek az Android Marketen.

Smart Wireless Headset pro, a Bluetooth fülhallgató, amely mindenre képes:

Ez az Androidra tervezett Bluetooth sztereó fülhallgató a tökéletes hangzás mellett többféle funkcióval is rendelkezik. A Smart Wireless Headset pro kijelzőjén a felhasználók többek között elolvashatják üzeneteiket, láthatják a bejövő hívásokat és elérhetik a naptárfunkciókat. A telefonról lecsatlakoztatva önálló MP3 lejátszóként és rádióként is működik.

SmartTags:

Az Xperia Smart Tag-ek valamennyi NFC-képes készüléken, így az Xperia S-en is működnek. Egy NFC-kompatibilis telefont a Smart Tag-hez – egy érmealakú eszközhöz – való érintésével aktivizálja a készüléken felhasználó által előzetesen megadott és személyre szabott telefon beállításokat, így például a Smart Tag ébresztőórát az ágy mellett vagy a Smart Tag GPS-t az autóban. Ezek a profilok a felhasználók ízlésének megfelelően egyszerűen testre szabhatók. Ezekkel a megoldásokkal a felhasználók időt megtakarítva optimalizálhatják mindennapjaikat.

SmartDock:

A SmartDock az Xperia ionhoz kifejlesztett HDMI dokkoló, amely USB-billentyűzethez, egérhez és nagyképernyős televízióhoz való csatlakozás után az Xperia ion készüléket mini-számítógéppé változtatja.

Related Posts