FIFA 12: kezdőrúgás kizárólag az Xperia PLAY-en

by jelcstamas

fifaPLAYWorldwide

Az EA SPORTS FIFA 12, a világ legnépszerűbb sport-videojátékának legújabb kiadása ma jelenik meg Android platformon, kizárólag a Sony Ericsson vezető gamer okostelefonján, az Xperia PLAY készüléken.

A FIFA 12 az egyik leghitelesebb mobiltelefonos sportélményt nyújtja. A játékosok olyan futball-szupersztárokat irányíthatnak, mint Wayne Rooney és Kaká. Az EA Mobile Electronic , az Electronic Arts Inc. divíziója  által kifejlesztett FIFA 12-vel bajnokságokat, kupákat, gyors mérkőzéseket és napi kihívásokat is játszhatunk.

Az Androidra fejlesztett játék az egyedülálló PlayStation Certified kontrollerrel rendelkező Xperia PLAY készüléken jelenik meg először. A FIFA 12 emellett a szélesebb Xperia termékcsalád tagjain – így a cég elismert Xperia arc S, Xperia arc, Xperia ray, Xperia neo és Xperia pro okostelefonjain – is elérhető lesz.

A rajongók  dinamikusabb játékmenetre, autentikus kommentárokra, a világ csúcsligáinak csapataira, naprakész játékoslistákra és teljesen új visszajátszási megoldásokra és stadionokra számíthatnak, amelyek mind fokozzák a FIFA-élményt.

„Célunk a világ egyik legnagyobb futballközösségét éltető, hiteles FIFA-élmény megteremtése. A FIFA Xperia készülékeken is elérhetővé vált, amivel a rajongóknak újabb vonzó lehetőséget kínálunk a játékra, függetlenül attól, hol vannak, bármikor és bárhol” – nyilatkozta Glenn Roland, az EA Interactive új platformokért és OEM-ért felelős alelnöke.

A FIFA 12 a kiadó 2011-ben Xperia PLAY készülékre kiadott játékainak listáját bővíti, köztük olyan vezető játékcsaládokkal, mint a Battlefield és a Need For Speed. Ezek közül jelenleg számos játék ingyenesen letölthető a Sony Ericsson  „Get In The Game“/ „Szállj be a játékba“ elnevezésű, korlátozott ideig tartó Xperia PLAY promóciójának keretében. A  promóció részeként 2012 elejéig a FIFA Soccer 12 is elérhető lesz.

„Idén az EA-val együttműködésben a gyártó páratlan mobil játékélményt nyújtó, Xperia PLAY készülékre optimalizált játékai közül többet is bemutatunk. A FIFA a futballrajongók által világszerte kedvelt, hatalmas játékcsalád. Kiemelkedő darabja lesz a sikeres őszi és ünnepi szezonnak, mely során remek tartalmat kínálunk az Xperia PLAY készülékre”  – nyilatkozta Tim Harrison, a Sony Ericsson tartalmakért- és stratégiai döntésekért felelős igazgatója.

Related Posts