Sony Ericsson Urbano Affare

by jelcstamas

Mielőtt bármibe is belekezdenék, egy szót muszáj leírnom: végre! Miért volt ez fontos? Azért, mert végre megint hír érkezett egy ízig-vérig Japán Sony Ericsson készülékről, ami bizony a kategóriájában üt, méghozzá nem kicsit!

Urbano Affare 01

A Sony Ericsson Urbano Affare – mint az a nevéből is kiderül – az Urbano család tagja, azaz személyében megérkezett a 2009-es Urbano Barone és a 2010-es Urbano Mond testvére, utóda. Mint ahogy a két testvért, úgy az Affare-t is a KDDI hozza majd forgalomba a szigetországban. Na de nézzük is, hogy mi fán terem az Urbano Affare, amit Albertine Noah Farley (アルバーノ・アファーレ) tervezett.

Urbano Affare 02

A készülék minden, csak nem pici, ugyanis összecsukva nem kisebbek a méretei, mint 109*51*16,4 mm, amihez 114 grammos súly társul. A készülék megjelenítője 3,3 hüvelykes, felbontása pedig nem kisebb, mint 480*854 pixel, amihez 16 milliós színárnyalat társul. Ezen kívül az Urbano Affare rendelkezik egy külső megjelenítővel is, ami az elődökhöz hasonlóan 1,1 hüvelyk átmérőjű és E-Ink technológiájú.

Urbano Affare 03

Ami kiemeli a kagyló kialakítású szépséget az átlagból, az a kamerája, ugyanis a tervezők egy 8 megapixeles Exmor R CMOS szenzort erőltettek bele a készülékházba. A készülék beépített memóriája 740MB méretű, ami természetesen bővíthető microSDHC memóriakártyával egészen 32GB-ig. Az már csak hab a tortán, hogy az Urbano Affare vízálló (IPX5 / IPX7).

Mondhat bárki bármit, de szerintem egy ilyen készüléknek Európában is lenne helye, ahogy az Xperia készülékek is megtalálták a helyüket Japánban!

A Sony Ericsson Urbano Affare hivatalos oldalát itt találjátok.

Related Posts