Xperia neo és PLAY: Jön az Android 2.3.4

by jelcstamas

Xperoa neo & PLAY

Volt már korábban szó a Sony Ericsson 2011-es Xperia modelljeit érintő Android 2.3.4 frissítésről, azonban most újabb információk és hírek érkeztek a témával kapcsolatban.

A Sony Ericsson Xperia neo esetében már kiadták a szoftveres vérfrissítést, ami egyelőre csak Angliában elérhető, de hamarosan mindenhol kiadja a gyártó. Ami sokak szerint negatív, hogy az update nem OTA, tehát szükséges hozzá számítógépes kapcsolat, bár véleményem szerint ez már tényleg csak kötözködés. A frissítéssel a neo megkapja a beépített swipe funkciót, a mélyebben integrált Facebook inside Xperia-t, a Sony 3D sweep panorama technológiát, valamint rengeteg további hibajavítást.

A Sony Ericsson Xperia PLAY esetében még nem történt meg a frissítés kiadása, azonban a játékos Xperia tulajoknak is vannak jó híreim! A fentieken túl ugyanis a PLAY esetében is jön már a HD (720p) videózási lehetőség, amiből egy kis ízelítőt láthattok lent! A további testvérekkel kapcsolatban nem érkeztek információk, bár már ez is csak napok kérdése lehet! 🙂

Related Posts