Bejelentve az Xperia acro IS11S is

by jelcstamas

A Sony Ericsson Japan ma hivatalosan is bejelentette az Xperia acro SO-02C KDDI változatát, aminek a végleges neve maradt az IS11S, tehát mégsem SOI11 lesz. Azon még mindig csodálkozom, hogy jelenhet meg ugyanaz a készülék mind az NTT DoCoMo, mind a KDDI kínálatában, hiszen ez Japánban nem szokás.

Xperia acro IS11S banner

A két Xperia acro variáns, azaz az SO-02C és az IS11S között csak minimális eltérések vannak. Míg az SO-02C a FOMA/GSM szabványú hálózatokon érzi jól magát, addig az IS11S a CDMA/GSM hálózatokat ismeri. Változás van az elérhető színekben: az SO-02C fekete, fehér, és kék, míg az IS11S rózsaszín (ruby), fekete, és fehér színekben jelenik meg.

Ezeken felül csupán szoftveres különbségek vannak a két készülék között, hiszen az előretelepített alkalmazások az NTT DoCoMo (SO-02C) és a KDDI (IS11S) igényeihez lettek igazítva.

Az IS11S – akárcsak az SO-02C – a jövőhónapban indul hódító útjára a szigetországban. A további specifikációk a tegnapi SO-02C cikkben megtalálhatóak. Az összes Xperia acro hírt itt találod, míg az IS11S hivatalos oldala itt található.

Végül pedig nézzünk két IS11S videót, amik ma debütáltak:

 

Related Posts