Xperia mini és mini pro újdonságok

by jelcstamas

Template_Take..ltran_new

Megérkezett a ma bejelentett Sony Ericsson Xperia mini és mini pro hivatalos promo videója és a hivatalos magyar oldalak is. Első körben szerintem nézzük a hivatalos oldalakat: az Xperia mini hivatalos magyar oldalát itt találjátok, míg a mini pro oldala itt keresendő.

Az Xperia mini promo videójában legelső körben a videózásra térnek ki, ami nem véletlen, hiszen a mini “A világ legkisebb Android-alapú, HD minőségű videó rögzítésére alkalmas okostelefonja”, második körben jön a Bravia mobile engine, és természetesen kitérnek az Android 2.3 OS-re is. Ami miatt még érdekes a videó, hogy láthatjuk benne a megújult négysarkos kezelőfelületet is, valamint az is szembetűnő, hogy a kezdőképernyő is lényegesen jobban testreszabható, mint az elődök esetében.

A mini pro videójában egyértelműen a fő hangsúly a QWERTY billentyűzeten van, valamint az Xperia pro esetén már látott megújult üzenetkezelő kezelőfelületen, ami úgy tűnik, hogy a hardveres billentyűzettel rendelkező Sony Ericsson készülékek sajátossága lesz, nekem kifejezetten tetszik, kíváncsi vagyok, hogy a valóságban ez hogy teljesít majd.

A videók alapján az is biztosnak tűnik, hogy erősebb Facebook integráció lesz a minik esetében, mint a nagyobb modellek esetén!

Már most várom, hogy a kezeim közé vehessem a csöppségeket, amik egyértelműen pozitív benyomást keltenek, bár nekem még mindig az Xperia pro a favorit. 😀 Meglátjuk! 🙂

Related Posts