Heti pletyka adag

by jelcstamas

Walkman és Android?

Újabb Walkman smartphone érkezik? Lehet! A W15 lesz az? Kétlem! Az alábbi kép az elmúlt órákban bejárta a világsajtót, ahány oldal, annyit írnak, aminek semmilyen alapja nincs.

Sony Ericsson Walkman W15

Ha a Sony Ericsson új számozási rendszeréből indulunk ki, akkor Walkman fronton csak a Zylo-hoz viszonyíthatunk, ami a W20i. Ha ebből indulunk ki, akkor gyengébb vagy hasonló készülékkel lehet számolni, már ha tényleg lesz W15. Egyes oldalakon már olcsó Android 2.3 rendszerű készüléket emlegetnek. Ha jobban belegondolunk, akkor ebből a szempontból a Sony Ericsson maga alatt vágná a fát, hiszen akkor mi lenne a 2010-es Xperia modellekkel, amikre nem érkezik a 2.3-as update (Xperia X10 Mini / Mini Pro, X8)? Ezeket a készülékeket messze felesleges még temetni, hiszen ezek a modellek nem a technokrata közönség kegyeiért versenyeznek, nem is azzal a céllal készültek, így a 2.1-es rendszerrel is megállják még a helyüket a piacon. Más szemszögből megközelítve viszont ott vannak a 2011-es Xperia modellek, amikhez még korai lenne olcsó variánst készíteni.

Ha nem vesszük a 2.3-as pletykákat, csak szimplán az Android OS-t, akkor a Sony Ericsson már biztosan nem fog 2.1-es rendszerrel piacra dobni új készüléket, ami valóban olcsó is lehetne, a 2.2-t egy készülékért nem fogják megcsinálni, főleg, hogy négyért sem tették, a 2.3 kitárgyalva.

Ha találgatnom kellene, akkor a számozásra nézve egyből a nagyot bukott W150 jut eszembe, azaz a Yendo! Én jobban bízok egy Yendo utódban, ami végre méltó a Walkman névre és a mai trendeknek megfelelően érintőkijelzős. Ha már W150, akkor azt sem szabad elfelejteni, hogy közel 1 éve róla is azt gondoltuk, hogy Androidos.

Persze nem mondom, hogy nem örülnék egy Walkman okostelefonnak, főleg, hogy nekem a P990-es időimben nagyon tetszett a UIQ-s W950, azonban a számozás nem erre utal.

Én amondó vagyok, hogy várjunk biztosabb infókat mielőtt beleéljük magunkat, addig a W15 létezését is tekintsük pletykának.

A duci Xperia arc Xenon vakuval érkezik a japánokhoz?

Alig több, mint 1 hete már volt szó a Sony Ericsson Xperia acro-ról, amiről elvileg annyit tudni, hogy a japánok igényeihez igazított Xperia arc lesz. A napokban felbukkant egy kép a készülék hátlapjáról, amin a legérdekesebb módosítás az íves Xperia készülékhez képest a LED villanó helyének a nagysága.

Xperia acro

A kép tanulsága szerint a készülékben dupla LED villanó vagy XENON vaku lesz, reméljük, hogy az előbbi, mert akkor nem annyira fogunk irigykedni! 😀

Mindenesetre várjuk a fejleményeket mind a két készülékkel kapcsolatban.

Related Posts