Újabb hands on videókon az új Xperia készülékek!

by jelcstamas

Xperia News

Tegnap már mutattam egy adag hands on videót az új Xperia készülékekről. Most jöjjön egy újabb szép összeállítás az újdonságokról. A videók részben a PhoneDog-tól, részben a Sony Ericsson-tól származnak. Most nem csak az Xperia Play-re, Neo-ra és Pro-ra koncentrálunk, hanem jöjjön egy kis Arc is.

Sony Ericsson Xperia Arc:

Rengetegszer volt már szó a Sony Ericsson Android nagyágyújáról, az Xperia Arc-ról. Január óta már mindent tudunk róla, hiszen meglepő módon már a CES 2011-en le lett leplezve. Mindenesetre úgy gondolom, hogy az alábbi videót mindenképpen érdemes megtekinteni, ugyanis a PhoneDog videójában a Bravia Mobile Engine-re térnek ki. A videón is jól látható, hogy az Arc kijelzőjének a színei eszméletlenül szépek. Már nagyon várom, hogy élőben is megnézhessem.

Második körben pedig itt van egy teszt videó, ami az Xperia Arc segítségével készült. Szerintem szép teljesítmény!

Sony Ericsson Xperia Neo:

Az Xperia Neo-ról is érkezett egy PhoneDog videó, amiben láthatjuk a készülék kezdőképernyőjét, a Timescape-t, a megújult menüt, valamint kapunk egy kis ízelítőt a készülék multi-touch képességeiből is.

Sony Ericsson Xperia Pro:

Az Xperia Pro-ról első körben nézzük a Sony Ericsson hands on videóját. A videóban megtekinthetjük az új e-mail UI-t, ami elvileg az Xperia Pro sajátossága lesz, lényegében az üzenetkezelésnél feloszthatjuk a képernyőt, úgy ahogy az nekünk jólesik, összességében szerintem pofás ötlet. Láthatjuk az Office Suite Pro-t is, ugyanis a készüléken gyárilag ezen alkalmazás teljes verziója is helyet foglal majd, tehát dokumentumainkat nem csak megnézhetjük, hanem szerkeszthetjük is. Nekem egyértelműen ő a kedvencem!

A második Xperia Pro videóban láthatjuk a menüt, az Android 2.3 új mini alkalmazásait, a képnézegetőt. Amiért viszont mégis érdekes ez a videó, hogy nagyon jól látszik benne az Xperia Pro gyorsasága, hiszen a képernyőváltások szinte azonnal megtörténnek, mihelyst kicsúsztatjuk a QWERTY billentyűzetet.

Sony Ericsson Xperia Play:

A PhoneDog Xperia Play videójában részletesen bemutatják nekünk a készülék menüjét, testre szabását. Érdekes, hogy a képernyő nem fordul akkor sem, ha a játékvezérlőt kicsúsztatjuk. Kapunk egy kis ízelítőt a játékokból is: Bruce Lee kalandjaiba kapunk egy kis betekintőt.

Extras LiveView és MS430:

Az MWC természetesen nem csak a telefonokról szól, hanem a gyártók viszik a kiegészítőket is. A Sony Ericsson röviden bemutatja az Extras LiveView-t és az MS430 Media Speaker-t.

Végül pedig jöjjön egy videó, amiben ugyan nincsenek új Xperia készülékek, de mégis sokakat érdekelhet. Nézzük meg a Sony Ericsson MWC 2011 standját!

Related Posts