Hands on videókon az új Xperia készülékek!

by jelcstamas

5444138983_c2acb50f87_o

Nézzünk 1-2 hands on videót, a tegnap bejelentett Xperia készülékekről. Első körben azonban ajánlom a figyelmetekbe a Fontaine Virgile Flickr albumát, ahol rengeteg jó minőségű élőképen gyönyörködhetünk az újdonságokban, a fenti kép is innen származik.

Első körben jöjjön az Xperia Play:

Természetesen a videóban a játéké a főszerep, ami nem is csoda, hiszen így első ránézésre hozza a PSP grafikai szintjét, természetesen hasonló játékfelhozatalra még várni kell, ez telefonnál szerintem bőven elegendő. A PhoneArena oldalán rengeteg élőképet találhattok az újdonságról.

Xperia Pro:

Nem titkolom, nekem a személyes kedvencem a 3 újdonság közül az Xperia Pro, szerintem veszettül jól néz ki. Ugyan nem olyan karakteres, mint az Xperia Arc, de mégis valahogy közelebb áll hozzám ez a design. A fenti videóban sajnos csak a külsőségeket tekinthetjük meg, de ha végletekig egyszerűsítjük a dolgot, akkor szoftveresen egy az egyben ugyanaz, mint az Arc vagy a Neo. Élőképek az SE-First és a PhoneArena oldalán!

Xperia Neo:

Xperia Neo, talán a legvitatottabb készülék az újdonságok közül. Elvileg a Neo a Vivaz közvetlen utóda. Sokak szerint ronda, mások szerint szép, én az utóbbira szavazok! Az első videóban láthatjuk a külsőségeket, a másodikban a kamera kezelőfelületét, a harmadikban pedig szinte minden lényegesebb funkcióba betekintést nyerhetünk! Élőképek az SE-First és a PhoneArena oldalán!

Kapcsolódó bejegyzések:

Related Posts