Változások a Sony Ericsson oldalán!

by jelcstamas

image

Úgy tűnik, hogy a Sony Ericsson hivatalos oldala az elmúlt napokban hatalmas változásokon ment keresztül. Most már szűrhetjük a készülékeket termékcsalád (Xperia, Cyber-Shot, Walkman, GreenHeart), stílus (stick, kinyitható, slider, érintőképernyő, QWERTY billentyűzet), méret (kicsi, nagy), platform (Android, Sony Ericsson, Symbian, Windows Mobile) és jellemzők szerint is. Mindezen felül van lehetőségünk a készülékek sorrendjét is állítani több szempont szerint (kiemelt, megjelenési dátum és A-Z). A készülékek adatlapján a specifikációk elrendezése is sokkal áttekinthetőbb lett! Nekem tetszik, bár még egy kicsit szokatlan.

Tehát irány a Sony Ericsson hivatalos oldala, fedezzük fel az újdonságokat!

smd-platform-logos

Ez azonban nem minden, ugyanis elindult egy új Sony Ericsson mini oldal is, ami egy Social Networking útmutatónak is tekinthető, hiszen szűrhetjük a Sony Ericsson Facebook, Twitter, blog és YouTube frissítéseit országokra bontva. Ez inkább hasznos, mint érdekes, aki kíváncsi a gyártó híreire, akcióira a világ bármelyik országával kapcsolatban, annak csak ajánlani tudom, bár még akadnak kisebb hibák, de mindenképpen ígéretesnek tűnik. A Sony Ericsson Social Media oldalát itt találjátok!

Mindezek után még mindig nem értünk az újdonságok végére, ugyanis a Sony Ericsson elindította a megújult érintőkijelzős készülékek számára készült hivatalos oldalát, ami már több nyelven is elérhető, köztük magyarul is! Az érintőkijelzős készülékekre optimalizált oldalt itt találjátok!

Valószínűleg az újítások még nem fejeződtek be, mivel még sok helyen akadnak hibák, amik reményeim szerint hamarosan javításra kerülnek! Nekem eddig tetszik a dolog! Kacsintó arc

Related Posts