Sony Ericsson Xperia X7 és X7 Mini?

by jelcstamas

A most következő adatokat egyelőre tekintsük pletykaként!

Két új Xperia modell készületeiről már volt hír, de most jött két újabbról is: Xperia X7 és X7 Mini. Ami érdekes a két újdonságban, az az OS, ugyanis elvileg mind a két jövevényen az új Windows Phone 7 teljesít szolgálatot, de nézzük őket egy kicsit részletesebben is.

A Sony Ericsson Xperia X7 kijelzője 4,3 hüvelykes kapacitív érintőkijelző, aminek felbontása WVGA, azaz 480*800 pixel. Processzor terén már egy kicsit érdekesebb a dolog, ugyanis egy 1,2 GHz-es Qualcomm MSM8260 egység dolgozik benne. Kamerája 8 megapixeles, HD videofelvétellel (720p). Hab a tortán a HDMI kimenet és a Dolby Digital Plus hangzásjavító.

Xperia X7

Az érdekesebb készülék mégis az Xperia X7 Mini, róla azt lehet tudni, hogy kijelzője 3,5 hüvelykes kapacitív érintőkijelző, aminek felbontása WVGA, azaz 480*800 pixel. Processzor terén “átlagos” a mini, ugyanis egy 1 GHz-es Qualcomm QSD8250 lett belezsúfolva. Ami a legérdekesebb ebben a jövevényben, az a kamera, ugyanis nem a 10 megapixel a meglepő, nem is a HD (720p) videofelvétel, hanem a háromszoros optikai zoom és a Xenon vaku.

Xperia X7 Mini

A hírek szerint mind a kettő Xperia X7 variáns 2011 első negyedévében jelenik meg. Ha az X7 nem is különbözik sokban a többi Windows Phone 7 készüléktől, azért az X7 Minivel nagyot dobhat a Sony Ericsson, mindenesetre ezeket a híreket még kezeljük pletykaként.

Forrás: Xperia X10 Blog

Related Posts