Sony Ericsson Experience Pack több kiszerelésben

by jelcstamas

XP110-Overview-topMi az a Sony Ericsson Experience Pack? Egy olyan Extras kiegészítő csomag, amik több hasznos dolgot is tartalmaznak egy adott kiegészítőhöz.

Az XP110-ről már volt korábban szó. A csomag tartalma egy LiveView, egy hozzáillő csipesz, egy karszalag, egy töltő, és egy használati útmutató.

A csomag hivatalos angol oldala itt található.

A másik pack a Business Experience Pack, azaz az XP120. A csomag tartalma egy VH700 BT headset, egy EC300 microUSB kábel, egy 6 hónapos érvényességgel rendelkező WaveSecure biztonsági alkalmazás, és egy örök érvényességgel rendelkező Office Suite Pro alkalmazás. Az XP110-hez hasonlóan ez a csomag is csak az Android rendszerű készülékekkel kompatibilis. A csomag hivatalos angol oldala itt található.

XP120-Overview-top

A harmadik csomag konkrétan az Xperia X10 Mini tulajdonosainak kínál 1-2 érdekes dolgot, a csomag neve Design Experience Pack XP130. A csomag tartalma 3 divatos hátlap, egy csuklópánt, egy mobildísz, valamint 10 hónapos hozzáférési lehetőség a Fashion News, a Chip chick, és a Celebrity gossip alkalmazásokhoz. Ez a pack egyértelműen a nőknek készült. A hivatalos angol oldal itt található.

XP130-Overview-top

Árakról egyelőre semmi biztosat nem tudni, de az biztos, hogy a csomagok forgalmazása még ebben az évben megindul.

Related Posts