Sony Ericsson LiveView

by jelcstamas

LiveView-see-..product-1

A Sony Ericsson bemutatta legújabb kiegészítőjét, amihez hasonlót láthattunk már a gyártótól, de ez mégis más, ez a LiveView.

A LiveView lényegében nem más, mint egy távirányító Android-os okostelefonokhoz. A kis kiegészítő Bluetooth-on kommunikál a telefonnal és pár funkció így úgy is használható, hogy a készüléket elő sem kell venni a zsebünkből.

Az egész kiegészítő lényegében egy parányi 128*128 pixeles és 1,3 hüvelykes OLED érintőkijelző.

Mit is irányíthatunk a LiveView segítségével?

  • zenelejátszó
  • SMS-ek elolvasása
  • Megtekinthetjük a Facebook és a Twitter frissítéseket
  • Megjelennek rajta a hívó fél adatai, akinek a hívását némíthatjuk és megszakíthatjuk úgy, hogy a készülék végig a zsebünkben van.

A LiveView használatához minimum Android 2.0-t futtató okostelefon szükséges, de nem csak Sony Ericsson modellekkel kompatibilis.

Azonban ez nem minden, ugyanis a fent felsorolt képességekben nem merül ki a LiveView funkcionalitása, ugyanis a dolog csak a szoftverfejlesztőkön múlik. Az Android Market-en elérhető LiveView Manager nevű szoftver segítségével felkutathatóak azok az alkalmazások, amik támogatják a kiegészítőt.

Méreteit tekintve nem egy nagydarab cuccról van szó: 3,5*3,5*1,1 cm.

Most pedig nézzünk meg egy videót a kis kütyü működéséről, amit ITT találtok!

Összességében nem gondolom, hogy ez egy rossz cucc lenne, de én maradok a Sony Ericsson MBW-150 Classic karórámnál, ami a nekem kellő feladatokat bőven ellátja és nem csak Android rendszerű készülékekkel kommunikál.

A Sony Ericsson LiveView egyes piacokon még 2010 4. negyedévében megjelenik!

LiveView-see-..product-2

A LiveView magyar oldalát ITT találjátok, ITT pedig ki is próbálhatjátok! 🙂

Related Posts