Sony Ericsson Spiro teszt a Mobilarena hasábjain

by jelcstamas

se_w100_n7

A Mobilarena letesztelte a legújabb Walkman csúszkát, az alsókategóriában versenyző Spiro-t, azaz a W100i-t. A szerkesztő összességében elégedett volt a készülékkel!

“A Sony Ericsson W100i Spiro semmi újítást nem tartalmaz. Viszont baromi kedvező áron lehet hozzájutni, 18 ezer forintért egy nagy kijelzős, 2 gigás memóriakártyával együtt csomagolt, zenei szempontból kellemesen használható, szabványos csatlakozókkal felszerelt, Bluetooth funkcióval, rádióval és jelzésértékű kamerával ellátott mobilt kapunk, ami mindenképpen megfontolandó ajánlat. Ennyi pénzért LG GU280 vehető, amely 3G-re is képes, de van bőven hibája, erős ellenfél az érintős Samsung Champ, a Nokia 2730 viszont labdába sem rúghat. Az biztos, hogy a Sony Ericsson ezen modellje a szolgáltatói árlisták egyik slágere lehet, hiszen tele van olyan hívószavakkal, amire ugrik a nép: Walkman, kamera, Bluetooth, microSD, ráadásul ezek mind működnek is.”

Ami viszont a legfontosabb! 🙂

aw_ma_recommended_hu

Nem kell egy újkori W800-ra számítani, a Sony Ericsson Spiro egy rendkívül jó ár/érték arányú Walkman készülék, aminek a tesztjét ITT találjátok!

Related Posts