Sony Ericsson Xperia X8: Új információk

by jelcstamas

X8-Overview-top

Új infók röppentek fel a Sony Ericsson legújabb Android OS-t futtató készülékéről az X8-ról. Azt már többször taglaltuk, hogy előreláthatólag a harmadik negyedévben jelenik meg a készülék, azaz még szeptember végéig, azt is tudjuk, hogy ennek már semmi akadálya, hiszen megkapta az FCC engedélyét is. Azt is tudjuk már, hogy Android 1.6 operációsrendszerrel érkezik a boltok polcaira, de még ebben az évben megkapja a 2.1-es frissítést kis és nagy testvéreivel együtt.

Azonban vannak új hírek is a Xperia X8-ról! Az első az, hogy pletykák szerint ő is meglátogatja az amerikai kontinenst. Úgy tűnik, hogy a Sony Ericsson rendesen meg szeretné vetni a lábát az “új kontinensen”, hiszen a hónapban jelent meg az X10 és pár nap múlva érkezik a Vivaz is, amikről már írtam ITT és ITT. Továbbá az is érdekes, hogy ezúttal nem fél éves késéssel érkezik majd meg a készülék hozzájuk, hanem még ebben az évben.

Máik új információ az árat érinti, amit a gyártó még nem erősített meg. A jól értesültek szerint az X8 Európában 200 Euro (57750 HUF) lesz, míg Amerikában 300 USD (68037 HUF), természetesen ezek az összegek a független készülékek nettó árára vonatkoznak. Ami azonban biztos, hogy a Sony Ericsson-nak hamarosan be kell jelenteni a hivatalos árakat, hiszen az X8 megjelenése a küszöbön van! Mi csak reménykedhetünk abban, hogy az árak nem sokban fognak eltérni, hiszen így a szolgáltatókhoz bekerülve a legversenyképesebb “márkás” Android OS-t futtató készülék lehetne.

Related Posts