A Sony Ericsson Xperia X10 hamarosan az Egyesült Államokban

by jelcstamas

Sony Ericsson Xperia X10 - Smarter is here

Augusztus 15-én megérkezik az Amerikai Egyesült Államokba a Sony Ericsson nagyágyúja, azaz a Xperia X10.

“Smarter is here”

… olvasható a Sony Style amerikai oldalán. Mindez pedig köszönhető az AT&T nevezetű szolgáltatónak, ugyanis náluk lesz elérhető a készülék. Gondolom mobilos berkekben valamennyire jártas olvasóknak ismerős lehet a szolgáltató, ugyanis rengeteg készüléket az Államokban csak ők forgalmaznak, példának okáért a nagy port kavart Apple jövevényeket is, azaz iPhone-okat.

Az AT&T hivatalos oldalán jelen pillanatban még nincs fent a készülék, de a Sony Style oldalán 129,99 amerikai dolláros ár található, ami jelen pénzügyi helyzetben 27330 magyar valutának felel meg, ami valljuk meg 2 év hűségnyilatkozat mellett sem egy kimagasló ár, főleg egy ilyen kaliberű készülékért. Más információk szerint 149,99 Dolláros áron lesz elérhető a készülék, azaz 31535 Ft-ért.

További érdekesség, hogy a Sony Style amerikai oldalán látható volt egy visszaszámláló is, hogy mikor érkezik az USA üzleteibe a lészülék. Sajnos én erről lemaradtam, de a se-fans.com nem, így kép nélkül azért nem maradunk. 🙂

Sony Ericsson Xperia X10 - Smarter is coming

Remélem hamarosan további információk látnak napvilágot a Sony Ericsson Xperia X10 amerikai szerepléséről, hiszen mindenhol kitörő sikerrel szerepel a készülék, az USA-ban miért ne !?

Related Posts