Újabb Sony Ericsson PlayStation pletykák

by jelcstamas

Print

Többször hallhattunk már pletykákat egy bizonyos Sony Ericsson PlayStation telefonról, de eddig sajnos mind csak elmélet maradt. Most egy újabb pletyka járja a világsajtót egy PSP Go jellegű Sony Ericsson telefonról. Hmmm… nem is lenne rossz. Annyi biztos hogy egy ekkora névvel a háta mögött a Sony Ericsson megint szerezhetne pár % részesedést abból a bizonyos tortából. 🙂 Nem beszélve arról, hogy nem az lenne az általános vélemény, hogy megint egy Walkman, megint egy Cyber-Shot. Ezzel a lépéssel alkothatna egy újabb kategóriát a Sony Ericsson. Tudom, több gyártó is próbálkozott, ami vagy jól sült el, vagy rosszul. Volt ugye a Nokia N-Gage-nek keresztelt szerkentyűi, amik hatalmas bukások lettek és utána csak egy-két készülék kapta meg a besorolást, de ez sem járt sikerrel. Legjobb ebben a témában egyértelműen az Apple az iPhone és iPod Touch termékvonalakkal, amit nehéz lesz meglőni. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy most a Microsoft is ráfeküdt a dologra azzal, hogy Windows Phone 7-be integrálják az XBox Live-ot.

A Sony Ericsson-nak is voltak gyermeteg próbálkozásai az F305-el és annak kicsit komolyabb utódjával a Yari-val, de játék szempontjából ezek inkább csak érdekesek voltak, mint “kézi konzolok”. Tehát pont aktuális lenne a dolog. 🙂

Na szépen elhúztam a szavakat, úgyhogy jöjjön, hogy mit vélnek tudni a készülékről.

sony_psp_go

A fenti képen a Sony PSP Go látható, elvileg rá hasonlítana a Sony Ericsson PS telefonja. Nem csúnya csak legyen jobb az anyaghasználat. A készülék tehát oldalra csúsztatható lenne QWERTY billentyűzettel, azonban a D-pad helyén egy joystick lenne.

  • 3,7 vagy 4,1 hüvelykes WVGA (vagy nagyobb felbontású) kijelző
  • 5 megapixeles kamera
  • 1GHz-es Snapdragon processzor
  • Design szempontjából magán viselne több Xperia és PlayStation elemet.
  • Szoftver szempontjából Android 3.0-ra épülne a PS Phone.
  • A készülékre átportolnának több PSX és PSP játékot is, tehát jól indulhatna a készülék.

Azt kell mondjam, hogy nem bánnám a dolgot, de abban is biztos vagyok, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Kerülhetne bármennyibe, az biztos hogy sorban állnék a telefonért. Végezetül annyit mondanék, hogy egyelőre maradjunk abban, hogy ez pletyka. (Csak ne az legyen!)

Forrás: Engadget

Egy kis kiegészítés: Chabee írótársam is kitett egy post-ot a témával kapcsolatban. Ő más szempontól közelítette meg a dolgokat tehát érdekes lehet sokak számára az ő írása is, amit ITT találtok. 🙂

Related Posts