T-Mobile újdonságok Sony Ericsson vonatkozással

by jelcstamas

T-Mobile újdonságok

Több Sony Ericsson-nal kapcsolatos hír is érkezett a magyarországi T-Mobile-nak köszönhetően! A kezdő képből gondolom kitaláltátok, mi az első. 🙂 Igen! Kapható a Sony Ericsson Vivaz Pro akár 13751 Ft-os kezdőrészlettel is, ami végösszegben 60791 Ft-ra fog rúgni, de Média Mánia csomaggal már 990 Ft-ért a tiéd lehet, ami már nagyon jó ár egy hasonló kaliberű készülékért.

Ha bővebben érdekel a készülék árazása, akkor ITT tájékozódhatsz, ha a Média Mánia árlistára vagy kíváncsi, akkor azt ITT találod!

Természetesen meg kell jegyeznem, hogy most tesztelem ezt a készüléket és nagyon jó, de erről bővebben ITT!

T-Mobile újdonságok2

Van még 1 érdekesség, amit csak most fedeztem fel: Sony Ericsson Aino Classic! Hogy őszinte legyek én még nem hallottam róla, úgyhogy utána is néztem a dolognak. Ahogy leszűrtem csak a tartozékok számában és az árában alacsonyabb, mint az Aino.

Az Aino Classic-hoz nem kapjuk meg a reklámokból megismert dokkolót és a Bluetooth headset-et sem, helyette csak egy sima vezetékes headset lapul a csomagban. Persze ennek van jótékony hatása is, méghozzá az ára:

  • Sony Ericsson Aino: Domino (195790 Ft), Előfizetéssel (53990 Ft-tól), Media Mánia csomagban (0 Ft-tól)
  • Sony Ericsson Aino Classic: Domino (69341 Ft), Előfizetéssel (49391 Ft-tól), Media Mánia csomagban (0 Ft-tól)

Ha bővebben érdekel a készülék árazása, akkor Aino ITT, Aino Classic ITT és a Media Mánia árak ITT!

T-Mobile újdonságok3

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro hamarosan a T-Mobile üzleteiben! Sajnos árral még nem tudok szolgálni, de reméljük hamarosan ezt is megtudjuk. 🙂 Ha érdekelnek a T-Mobile-nál hamarosan megjelenő készülékek, akkor kattintsatok IDE!

Related Posts