Információk az X10 termékcsalád szoftverfrissítéseiről

by pappfer

Sony Ericsson Xperia X10

Az Xperia X10-hez új szoftverfrissítés érkezik. A frissítés már most elérhető sokak számára, néhány héten belül pedig minden piacra megérkezik. Sajnos ez még nem a várva várt 2.1-es Android frissítés.

A frissítéssel általános teljesítményjavulást ígér a Sony Ericsson. Többek között gyorsabb az üzenetkezelés és a kamera felhasználói felülete. Egy új szoftver is települ a frissítéssel, melynek segítségével a jövőben könnyen lementheted ill. visszaállíthatod a készüléken levő adataidat. Néhány piacon a PlayNow™ is elérhető lesz prémium alkalmazásokkal és játékokkal, adta hírül a Sony Ericsson hivatalos termék blogja. A frissítés meglétéről a telefon értesítési sávjában tájékozódhattok majd.

Érdekes hír továbbá, hogy a CNET Australia néhány napja közétett cikkében említést tesz arról, hogy a Sony Ericsson X10 és X10 mini (nyilván a pro változattal egyetemben, valamint az X8 is) novemberben megkapja a jelenleg elérhető legújabb Androidot, a Froyo kódnevű 2.2-t. Az Android 2.2 általános teljesítményjavuláson túl néhány igen kecsegtető új funkcióval is rendelkezik, melyekről bővebben a hivatalos oldalán olvashatsz, angolul.

Related Posts