Sony Ericsson Extras – Talk, Play, Listen & GO

by jelcstamas

A Sony Ericsson tegnap jelentette be, hogy tartozékait ezentúl Extras néven forgalmazza. Az Extras-al a gyártó még teljesebb élményt szeretne nyújtani a mobiltelefonok felhasználóinak. A cég rögtön két új Extras készüléket is bemutatott, két Bluetooth Headset-et, de erről egy kicsit később.

Előbb nézzük mit is jelent a Sony Ericsson Extras, azaz Talk, Play, Listen & Go:

Az Extras-nak 4 kategóriája lesz, ezek:

  • Talk: “Beszéljen szabadon, bárhol is jár – csevegjen termékeink, köztük Bluetooth és vezetékes headseteink segítségével”
  • Play: “Még több szórakozás a hétköznapokban – ezekkel a tartozékokkal a készülékek új élményeket nyújtanak azoknak, akik szeretnek kütyükkel játszani”
  • Listen: “Egyszerű és kiváló minőségű audiomegoldások a hétköznapokra – hallgassa kedvenc számait vagy videoklipjeit bárhol a Bluetooth hangfalak, headsetek, valamint felcsíptethető hangfalak segítségével”
  • Go: “Megoldások minden helyzetre – alapvető fontosságú tartozékok szállításhoz, töltéshez és hordozáshoz”

Lényegében arról van szó, hogy a Sony Ericsson kiegészítők ezentúl kategorizálva lesznek, a fent említett 4 kategóriába. Én részemről a Play-t várom, hiszen ehhez kapcsolódó kiegészítőket régen láthattunk a gyártótól.

Nézzük a két új kiegészítőt, amik az Extras Talk csoportba tartoznak, ezek a VH410 és a VH110 Bluetooth
Headset-ek. Mind a két újdonság a GreenHeart család Noise Shield Handsfree családhoz csatlakozik.

Sony Ericsson VH110:

VH110_PHP-Top-Image

A VH110 egy olcsó, alsókategóriás Bluetooth headset, ami 10 órányi beszélgetésre elegendő energiát képes eltárolni. Annak ellenére, hogy az alsó szegmensben indítja a gyártó odafigyeltek a kényelemre, hiszen mellékelnek hozzá 3 méretben fülhallgatót.

Titan 2 COMP_LR

Mindössze egy színben kerül a boltok polcaira, feketében. Két gomb található a headset-en, egy hívásindító/befejező gomb és egy hangerőszabályozó gomb. A VH110 Bluetooth 2.1 kompatibilis és mindezeken felül már microUSB csatlakozó található rajta, nem a korábbi “fél Fast-Port” megoldás. Arról már volt szó hogy 10 órányi beszélgetési időre alkalmas a beépített akkumlátor, de a készenléti időről még nem, ami a gyári adatok szerint 350 óra.

Az ár még nem ismert, de az már biztos, hogy augusztusban már a boltok polcain lesz.

További információkért keressétek fel a hivatalos honlapot.

Sony Ericsson VH410:

VH410_PHP-Top-Image

A VH410 már egy kategóriával magasabb szintet képvisel, mint a VH110. A legfontosabb különbség talán a 2 headset között, hogy a VH410 képes egyszerre két készülékhez csatlakozni és kezelni mind a kettőt párhuzamosan.

Tuscan 1_LR

A megjelenő színeken kívül nem különbözik semmiben a két újdonság. A VH410 vörös, fekete és ezüst színben kerül a boltok polcaira szintén augusztusban.

A VH410 hivatalos honlapja.

Ide kapcsolódik a pár napja megismert Break The Silence videó:

Related Posts