14. T-Mobile Kapcsolat Koncert

by jelcstamas

kapcsolat koncert

Idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a Kapcsolat koncert, aminek főtámogatója a Sony Ericsson. A június 26-ai rendezvényen fellépnek a Megasztárok és Rod Steward. Az idei Kapcsolat Koncert a korábbiakhoz hasonlóan az
‘56-osok terén lesz.

Egy kis részlet a hivatalos sajtóközleményből:

“Főtámogató:

Sony Ericsson

A Sony Ericsson egyik legfontosabb hitvallása mobiltelefonjai tervezésekor a minőségi zenehallgatás lehetősége. A mobiltelefon gyártó számtalan bizonyítékát adta támogatásának, amellyel a felhasználókat közelebb viszi a világ legnépszerűbb és legkedveltebb zenész sztárjaihoz.

A világ legkisebb androidos készüléke, a Sony Ericsson Xperia™ X10 mini telefon ezért idén a T-Mobile Kapcsolat koncert keretében hozza el Rod Stewartot, a blues-rock koronázatlan királyát Budapestre. Az esemény június 26-án kerül megrendezésre az 56-osok terén.
A koncerten Rod Stewart mellett, a világ legkisebb Androidos csodája, a Sony Ericsson Xperia™ X10 mini telefon is bemutatkozik. A tudás, méret és használhatóság együttes definíciójának számító telefonban megtalálható a saját fejlesztésű Sony Ericsson Timescape™ alkalmazás. A különleges rendszerező egy helyre gyűjti a kommunikáció minden fajtáját, így a felhasználó egyetlen pillantással áttekintheti szöveges üzeneteit, nem fogadott hívásait, a Facebook™ és a Twitter frissüléseit, anélkül, hogy ehhez több különféle alkalmazást kéne megnyitnia. A zenelejátszó program is használja az “infinite gombot”, mellyel minden zenefájlt egy helyre gyűjt az éppen játszott előadótól a PlayNow™-ról és a YouTube-ról.
Az Xperia™ X10 mini a ’Testhezálló’ (human curvature) dizájn filozófiáján alapul. Az Android kezelőfelület saját fejlesztésű alkalmazásainak és a személyre szabható kezelőfelületnek a kombinációjával a kommunikáció valóban szórakozássá válik. Ezzel a telefonnal a felhasználók pontosan azt kapják, amit szerettek volna. Ez pedig nem más, mint egy gyönyörű, személyre szabható alkalmazásokkal teli, pompás ultra-kompakt dizájnnal készült mobiltelefont.
A már jól ismert Track ID™ zenefelismerő funkcióval a telefon egyetlen gombnyomással felismeri az éppen hallható számot úgy, hogy felvesz belőle egy részt és pár másodperc alatt megadja az előadó nevét és a szám címét is. Vele végérvényesen kitörölhető az ismeretlen jó szám kifejezésből az ismeretlen jelző – beleértve a teljes Rod Steward életművet.”

A T-Mobile Kapcsolat Koncert hivatalos oldala

A Xperia X10 Mini hivatalos oldala

A Xperia X10 Mini T-Mobile oldala

Related Posts