Videó az Xperia X5 Pureness kicsomagolásáról

by pappfer

Az Xperia X5, vagy más (talán ismertebb) nevén Xperia Pureness a Sony Ericsson dizájn készüléke. A Kiki kódnévre hallgató készülékről eddig nem sok információt adott ki a gyártó. Most azonban napvilágot látott egy videó, melyen kicsomagolás közben tekinthetjük meg a mobilt.

A készülék különlegessége, hogy átlátszó kijelzővel rendelkezik. Ez a világ egyetlen mobilkészüléke, melynek képernyője átlátszó monokróm. A telefonon a már jól ismert A2 platform fut. A készülék bal oldalán helyezkedik el a fastport csatlakozó, jobb oldalán pedig a SIM kártyát lehet behelyezni. Akkumulátora nem eltávolítható. Az Xperia Purenessben nincs beépített kamera. A többi tulajdonsága nagyjából megegyezik egy átlagos készülékkel, azonban az ára várhatóan igen borsos lesz.

A telefon dobozában is csak a szokásos dolgok vannak, illetve pluszba kapunk mellé egy HBH-IS800 Bluetooth™ headsetet. A Sony Ericsson novemberben jelenti be hivatalosan a készüléket és várhatóan még e hónap végén kapható is lesz. Ára a Satioéhoz hasonló, 160 ezer forint körüli összeg várható.

Végül pedig íme a videó:

Forrás: SEMC Blog

Related Posts