Sony Ericsson Naite – az első GreenHeart™ mobil

by pappfer

Londont szeretni fogjuk. A közelmúltban bemutatott Aino, Satio és Yari telefonok után ma újabb két telefont mutatott be a Sony Ericsson. Az egyik ezek közül az alsó-közép-kategóriás Naite. A ma bejelentésre kerülő újdonságok közös jellemzője, hogy  a GreenHeart™ jegyében születettek. A Sony Ericsson mindig is különösen ügyelt a környezetvédelemre, a GreenHeart™ mobiloknak is a környezetbarátság a lényege: nagy mértékben újrahasznosítható anyagból készültek. Naite az első Sony Ericsson mobiltelefon, mely így született. Tudj meg többet a GreeanHeart™-ról régebbi hírünkből.

(bár a sajtótájékoztató még el sem kezdődött, már kiszivárogtak az információk az új mobilokról… ha valami változni fog a hivatalos bejelentéskor – amely ma 14:00-kor lesz – akkor természetesen jelezzük)

A Sony Ericsson Naite szép és egyszerű kinézettel rendelkezik és minden olyan funkcióval, amivel egy mai készüléknek feltétlen rendelkeznie kell: 2.2″ QVGA TFT kijelző, mely 262 144 szín megjelenítésére képes, 2.0 megapixeles kamera, melyből sajnos az autófókusz kimaradt. A telefon GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 és UMTS/HSDPA 2100 hálózatokon működik. 100 MB belső memóriája SanDisk microSD™ kártyával bővíthető.

A Naite olyan embereket céloz meg, akiknek a telefonjuk tényleg csak telefonálásra kell, így várhatóan nem lesz drága. A Sony Ericsson Naite legalább 50%-a újrahasznosítható műanyagból készült. Naite dobozában nem lesz papír alapú használati útmutató, mint az eddigi összes Sony Ericsson mobiltelefon esetében. Helyette egy nagy elektronikus használati utasítást találhatunk majd magában a készülékben.

Naite két színben érkezik majd, ezüstben (Vapour Silver) és vörösben (Ginger Red).

Naite 108 x 47 x 12.6 mm-es és mindössze 84 grammot nyom. A Sony Ericsson hivatalos oldala szerint 2009 negyedik negyedévében kerül a boltokba az újdonság.

Forrás: SEMC Blog

Related Posts