Itt az új Sony Ericsson C901 GreenHeart™

by pappfer

A mai nap második Sony Ericsson újdonsága a C901 GreenHeart™ kiadása. A telefon alapjában véve ugyanaz, mint az idén február 10-én bejelentett Sony Ericsson C901. Mi is az a GreenHeart™? Tudd meg korábbi cikkünkből! A Sony Ericsson a C901 esetében a következőt említi:

A GreenHeart™ program lényege a környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése. Újrahasznosítható műanyag dobozok és kevesebb vegyi anyag, elektronikus kézikönyvek, ultrakönnyű csomagolás és alacsony energiafogyasztású töltő: röviden, a C901 GreenHeart™ készülék egy környezettudatos választás.

Az új Sony Ericsson C901 GreenHeart™ 2.2 hüvelykes QVGA TFT kijelzővel rendelkezik, mely akár 262 144 színt is meg tud jeleníteni, 5.0 megapixeles autófókuszos kamerája van, Xenon vakuval és 16x digitális zoommal. Cyber-shot™ telefon lévén van benne BestPic™ és vörösszem effektus csökkentés, arcfelismerés és mosolyfotózás is.  A készülék 120 MB-os belső memóriája Memory Stick Micro™ (M2™) kártyával bővíthető.

Míg a C901 Cyber-shot™ három színt is kapott (Noble Black, Sincere Silver és Precious Peach), addig a C901 GreenHeart™ mindössze egyetlen színben lesz elérhető, fehérben (Ocean White). A telefon 105 x 45 x 13 mm-es és súlya 107 gramm.

A Sony Ericsson C901 GreenHeart™ a legtöbb régióban már ebben a hónapban elérhető lesz.

Forrás: SEMC Blog

Related Posts