Satio kistestvére is megérkezett: Sony Ericsson Aino

by pappfer

Aino is a határtalan szórakoztatás jegyében született, akárcsak a két másik mai bejelentés: Yari és Satio. Első ránézésre a telefon mindössze egy nagy kijelzőből áll, gombok nélkül. De az első benyomás ezen készülék esetében téves képet mutat. Aino nem egy egyszerű okostelefon, hanem egy sima mobil érintőképernyővel. Mi több, az első érintőképernyős mobiltelefon a Sony Ericssontól, amely nem okostelefon.

Valószínűleg Aino neve végleges, így kerül majd a boltokba. A készülék 3 hüvelykes 240×432 pixel felbontású 16 millió szín megjelenítésére képes TFT kijelzővel rendelkezik. Mindössze 55 MB a beépített memóriája, de támogatja a SanDisk microSD™ kártyákat, melyből nem kisebb, mint egy 8 GB-os lesz megtalálható a készülék dobozában. Aino 8 megapixeles autófókuszos, vakus kamerával lett megáldva.

A Sony Ericsson Aino teljes PlayStation3 kompatibilitással bír. A telefon dobozában fellelhető lesz egy EC100-as töltőállvány és egy MH100-as vezeték nélküli sztereó fejhallgató is. Mindkettő színe tökéletesen illeszkedik majd a telefon színéhez és kinézetéhez.

A telefon összecsukott állapotban 104 x 50 x 15.5 mm-es. Súlya 134 gramm, ami normális egy csúszkás telefonnál. A kinyitott telefon kicsit szélesnek tűnik, de ez nem jelenthet nagy problémát, hisz az érintőképernyő miatt nem kell gyakran kinyitni.

Két színben érkezik majd: feketében (Obsidian Black) és fehérben (Luminous White). 2009 októberétől kapható.

Related Posts