Lehullt a lepel Idouról! Igazi neve: Sony Ericsson Satio

by pappfer

A mai napon végre megtudhattuk Idou igazi nevét: Satio. Ez a mobil lesz 2009 év zászlóshajója a Sony Ericssonnál. Ez az első telefon, mely a határtalan szórakozás jegyében jön. Zászlóshajóként néhány igen kecsegtető funkcióval rendelkezik. A legérdekesebb persze a 12,1 megapixeles kamera, amihez van Xenon vaku, aktív lencsevédő és rendelkezik arcfelismerés, mosolyfotózás, Smart Contrast, PhotoFix, BestPic (infó ezekről Cyber-shot oldalunkon), geo-tagging, vörösszem csökkentés technológiákkal is. A kamera 12x-es digitális zoommal rendelkezik és a készített képeket könnyedén feltölthetjük webalbumba. Videófelvételt VGA felbontással 30fps-el rögzíthetünk.

Satio 3,5 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik mely 16 millió szín és 640×360 pixel megjelenítésére képes. A készülék felhasználó felületén készenléti állapotban 5 panel található a képernyőn, melyek közt azonnal lehet váltani. Symbian S60 operációs rendszer 5. kiadása fut a Satio-n, mely azt jelenti, hogy már a kiadás pillanatában rengeteg alkalmazás lesz elérhető rá.

A készülék 112 x 55 x 13 mm-es és 126 gramm. Októberben kerül a boltokba három színvariációban: feketében, ezüstben és bordóban. Utóbbi elég szokatlan szín, igazi meglepetésként jött, a nők körében arathat sikert.

Related Posts