SzerzőBejegyzés
-
zsolt6920FelhasználóLalee wrote:Sziasztok! Azt tudja valaki hogy az XZ miért nem látja ha rá dugok egy pendrivot? A Z3-rom simán látta.
Szia
„usb eszköz észlelése” értesítési sávon ott van alapból.
Be van kapcsolva?Tapatalkkal küldve az én F8331 eszközömről
zsolt6920FelhasználóPietro68 wrote:zsolt6920 wrote:Enyém t.komos, de nem hiszem azért engedi el a ragasztás.Ha szoftveresen lenne problémám oké szolgáltató esetleg tehet róla.De így, hogy 14 hónapos telefon szét akar esni, csak a gyártót tudom okolni. Soha nem volt vízbe, nem esett le, és hőnek sem volt kitéve.Tapatalkkal küldve az én D5803 eszközömről
Azért sajnos hőnek ki van téve, főleg a telefon felső része. Ha fotózol, a kamera melegszik, ha csak simán használod a telefont, a processzor. S a ragasztás a hőt nem bírja.
Igen, de ez ne annak a hibája legyen már aki megveszi a telefont. Tök mindegy mit csinálsz vele, ha rendeltetés szerűen használod és szétesik pár hónap után az a gyártó hibája. Oké, hogy semmi nem tart örökké, de azért pár évet ki kellene húznia egy ilyen készüléknek.
zsolt6920FelhasználóEnyém t.komos, de nem hiszem azért engedi el a ragasztás.Ha szoftveresen lenne problémám oké szolgáltató esetleg tehet róla.De így, hogy 14 hónapos telefon szét akar esni, csak a gyártót tudom okolni. Soha nem volt vízbe, nem esett le, és hőnek sem volt kitéve.
Tapatalkkal küldve az én D5803 eszközömről
zsolt6920FelhasználóNálam is ez a probléma van.Felső részen teljes szélességbe elvált az üveg.
Tapatalkkal küldve az én D5803 eszközömről
-
SzerzőBejegyzés