SzerzőBejegyzés
-
sc677ioFelhasználó
Az én elméletem szerint… Persze a gyártó nem biztos, hogy követi a logikám…
Az F3111 single mivel európai piacra készült támogatja a B20 hálózatot. A logika azt diktálná, hogy a 3112 is tudja a kínai piacra szánt 3115 single és 3116 dual pedig nem…
Persze ez tényleg csak az egyszerű leglogikusabb elképzelés…Nincs alá támasztva semmilyen gyári adattal!!sc677ioFelhasználóIgen, szerintem is k*rvára tök mindegy, hogy van e ott nyíl vagy nincs…
Esetleg úgy tudod áthidalni a problémát, ha
1. Mondjuk valami médiából nyitod meg a hangerő szabályozást, akkor lehet ott lehet látszik a nyíl. Úgy tűnik a hangszóró hangerőnél nincs nyíl.
2. Nem foglalkozol vele, mivel annyira nem használja az ember ezt a funkciót ,hogy nagyon…azért halkan megjegyzem, engem is zavarnak az ilyen hülye felületi kérdések, főleg egy „minőségi” telefonnál.
sc677ioFelhasználóKicsit csalódott vagyok a telefon kapcsán. Azt hittem a sony minőségibb anyagokat használ.
A készülékem bal felső szélén lepergett a „lilás” fényű lakk kb 2-2.5 mm hosszan eléggé látványos.
Amiért még jobban dühít a dolog, hogy le sem ejtettem…sc677ioFelhasználóVan itt két jó leírás az egyik hogyan telepítsed az adb-t linux alá.
A live cd elindítása után, simán fellehet telepíteni, olyan kicsi a program elfér memóriába.
Tehát nem kell installálni magát az oprendszert.
http://bernaerts.dyndns.org/linux/74-ubuntu/328-ubuntu-trusty-android-adb-fastboot-qtadbennél magasabb verzió számú rendszereken elvileg simán működik a sudo apt-get install adb
mert ott már az új verzió van alapból a telepítőkészletbe.A következő linken pedig az adb terminal parancsok. Amik ismerősek lehetnek a rootolás és a fastboot matatása közben..
http://techbeasts.com/useful-adb-and-fastboot-commands-and-how-to-them/2/Remélem sikerül valamit összehozni. Elég régen láttalak írni a fórumba.
(Te Lasy ,neked dual simes a telód? Bár gondolom ekkora hibát nem csinálsz)
sc677ioFelhasználóSzia
Most olvasom, hogy meghalt a telefon. Sikerült feléleszteni a számítógépes kommunikációt?
Esetleg próbáld meg egy linuxos live cdről elérni a készüléket. :$
Bár linux alól mókásabb minden…
Viszont egy próbát megér.sc677ioFelhasználóLasy wrote:Az ilyet érdemes egyből visszaküldeni.
Sajnos az akkuval még mindig nem tudtam megbékülni.
Nagyon szomorú vagyok, de így nem hiszem, hogy sokáig fogom bírni a kicsikével, és olcsón el fogom adni.Szia!
Beállítottam a kétféle staminából a azt a fajtát ami nem nulláza tesco mobilra a telefont
Ezzel egész jó akku időt ellehet érni.
Nem két nap ,de mondjuk másfél. Reggel vettem le 4.40 kor a töltőről és még van benne 64%
Amit én személy szerint nem tudtam a készülékről, hogy nagyon nincs benne fájlkezelő. tettem fel egyet ezt megoldottam.
Plusz irritálóak a gyári szoftverek rajta haszontalan a sony whats time meg rajz program, meg a virtuális valóságos trexes okosság kurvára nem kell amazon és AVG antivírus sem. Szóval azt hiszem, hamarosan rápróbálkozom én erre a rootolásra, de megnézem zárt bootloaderrel tudom é.sc677ioFelhasználóEz lehet hardver és szoftver is!
Sonynál fogják a fejüket… Meg mi is, mert rengeteg probléma ezek szerint a készülékkel.sc677ioFelhasználóNa, egy újabb hiba, bár megmondom őszintén, az összes telefon egy nagy hulladék!
Már nem is tudom mit lenne érdemes venni, mindegyikről hallottam már sok rosszat. A Microsoftol az Iphoneig bezárólag.Apropó Lasy
Én még zárt bootloaderes rootot nem láttam. Illetve a hüvely p6 oson talán olyan lehetett. Azt szoftverrel kellett rootolni.
Mondjuk meg kell próbálni terminálból parancssorral, hogy működik e avagy sem.sc677ioFelhasználóLasy wrote:A szervizben kb kettő hetet szokott lenni a készülék.
A csere akkor jön ha ők sem tudják javítani. Ezért is jó, hogy még nem nyúltál bele.
Ha egy nagyobb akkut kapott volna annak tudtam volna örülni, de már kezdek hozzászokni, hogy minden eset a töltőn hever.
Előbb – utóbb biztos lesz rendes root jog, de az még odébb van.
Sajnos sokan nem figyelnek oda , hogy mit csinálnak a telefonnal, és ha elrontják, azt hiszik ingyen kicserélik, mert hibázott. Ezért is vonják meg a garanciát, ha nyitott a bootloader.Szia!
Elvileg hétfőn este meglesz a telefonom! Már használnám.
Mit takar nálad a rendes root jog? Én eddig nem láttam még zárt bootloaderes rendszert root jogokkal!sc677ioFelhasználóSzia!
Még mindig nincs telefonom Ezt már nem is értem, ne is kérdezd, hogy lehet, hogy 1napot sem volt nálam cserét kértem, s még mindig ott van náluk!! Egyébként olvastam róla hideget meleget..
Persze szerintem nem lesz ez rossz, s ahogy olvastam megkapja a 7-es frissítést is. Remélem most már tényleg jó lesz…Amit írtál olvastam róla az (android7 Nougat) egyik fő újítása már ami a látvány elemeket érinti, Te milyen rendszert „módosítgatsz” egyébként?
Már ,csak azért mert „teszt” módként van benne…Ez ilyen is milyen kétes dolog, ha nincs root jog nem kapcsolhatod be? Akkor minek teszik be tesztelni?
Vagy csak Magyarországon vagyunk olyan verebek, hogy elhisszük, a rendszergazda jog, rögtön azt vonzza magával, hogy aki buherálta az bszta el. Pedig kicsit ellentétes a dolog, hiszen ,ha ki tudtad rootolni a készüléket, akkor értesz hozzá valamennyit, ez pedig azt sejteti ,hogy nem fogsz olyan módosítást végezni amit nem tudsz visszaállítani.sc677ioFelhasználóSzia!
Köszönöm a válaszod.
Ilyennel nem találkoztam még, bár annyira nem vagyok régóta az okos telefonok hazájába…
A huaweinél nincs ilyen.
Gondoltam egyébként, hogy simán mennie kéne a dolognak, de sajnos nem ment.
Aztán a frissítés sem oldotta meg a problémám.
Próbáltam életet lehelni a készülékbe, kerülő megoldással, ha gyorsan a beállítások menübe, alkalmazások, rendszer alkalmazások pontba a com.sonyericcsonstartupflag -et kikapcsoltam akkor működött a teló, de újraindításnál újból ezt kellett tenni.
Gondoltam, arra is, hogy rootolom és eltávolítom róla ezt a processt, de mivel nem tudom pontosan miért felel még ez a dolog ezért hagytam inkább.Egyébként felhívtam a sony képviselet ők is azt javasolták, küldjem vissza a készüléket, cserére.
Ez nem az én készülékem, csak „érdekességként” mutatom.Szólj ám, ha sok lennék.
sc677ioFelhasználóLasy wrote:Ez az első bekapcsoláskor szokott lenni, ez teljesen természetes.
Igaz a piros felirat nem.
Flashtool-al tedd fel a 2.93-as végű romot, és nem lesz semmi baja.Szia!
Ma vissza küldöm a telefont.
Egyébbként , mire szolgálna ez a Gyári inditási szerviz?
Nem találtam egyébként sehol a 2.93 végű romot.
Írhatnál pár dolgot mol a tapasztalataid, milyen a telefon a mindennapokba. Nekem sonyval nincs élményem ezen kívül ,de eddig ez nem túl potitív..sc677ioFelhasználóS ha mondjuk ,úgy csinálom, hogy a sony saját szoftverével a javítást választom?
Az az igazság ez a flashtool dolog nem nagyon akaródzik működni nálam, folyamatosan szinkronizálni próbál, de nem történik semmi, bezárni se tudom a szoftvert… eddig mókássc677ioFelhasználóLasy wrote:igen az. és a legfrissebb rommal nem megy!!!
33.2.A.2.93 ezzel még megy, de a 3.81-el már sajnos nem.Szia!
Megérkezett a telefon, de van egy kis gondom vele, amint elkezdem a beállításokat bekapcsolás után rögtön ki írja a következő üzenetet. „factory startup service” please wait – for on-screen Power Off button, ha megnyomom a power off feliratot egy szép piros képernyő jelenik meg Failed felirattal, ilyenkor mi van? Küldjem is mindjárt vissza telefont?
Segítséged előre is köszönömsc677ioFelhasználóSzia!
Nem maradsz egyedül! Holnap érkezik a készülékem, zárt bootloaderrel, de úgy kinyitom ,mint a pinty, viszont egy kérdésem lenne.
A recovery amit a „rootcsomagodba” raktál, az TWRP?Előre is köszi a választ!
-
SzerzőBejegyzés